سلام
از دو ساله افسردگی خفیف داشتم زیاد جدی نبود و بیشتر مشکلم با خانوادم هست چند ماه پیش شدیدتر شد و به پیشنهاد خانواده رفتم پیش روانشناس که به قول خودشون تغییر کنم و پنج یا شش جلسه رفتم جلسه های اولش واقعا خوب بود چون حرف میزدم انگار یه گوش شنوا بود برام باهام موافق بود حرفامو تایید میکرد درکم میکرد یه جورایی خودمو تخلیه میکردم رفتار خانوادم بهتر شد بعد از چند جلسه مامانم اینا گفتن تو درست بشو نیستی تغییر نمیکنی فقط پولمونو حروم میکنی بعد از چند جلسه دیگه نبردنم پیش روانشناس و منم چیزی نگفتم چون اگه اصرار میکردم که منو ببرن باز میزدن تو سرم که باید تغییر کنی خلاصه الان احساس میکنم افسردگیم چند برابر شده خدا نکنه یکی به من یه حرفی بزنه یا ایراد بگیره سریع میزنم زیر گریه اصلا دست خودم نیست ۲۴ ساعت در حال گریه کردنم واقعا خانوادم خیلی روم فشار میزارن دلم میخواد خودمو خالی کنم از طرفی خونمون مشهده با این حال دو ساله حرم نرفتم خیلی دلم گرفته خیلی دلم میخواد برم حرم از طرفی دوست دارم با یکی صحبت کنم کسی که منو تایید کنه طرفداری خانوادم و بیخودی نکنه بنظرتون چیکار کنم ؟؟
و اینکه اگر متنمو خوندین و واقعا دلتون برام سوخت لطفا یه صلوات برای بهتر شدنم بفرستین🤍🙏