2777
2789

بله عزیزم نرمال هست پسر منم پونزده ماهگی ۱۱/۶ بود البته تا ۲۵ ماهگی استپ وزنی کرد الان شده دوازده و نیم 

مامان یه گل پسر خوشتیپ چهار ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب خداروشکر اخه نگران بودم کم نباشه وزنش 

نگزان نباش عزیزم بعد یکسالگی و قضیه دندون رشد وزنی کم میشه کلا 

مامان یه گل پسر خوشتیپ چهار ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  
بیشتر ببینید
اره همه همش تیکه میندازن بهم خیلی رو اعصابن😐😐😐

بیهیال اصلا اهمیت نده چند وقت بعدم سر حرف زدن اینارو می‌شنوی کلا مادری پر از این چالشاس لاغر چاق کم حرف بی ادبی شلوغی ...

بیشتر ببینید