2821
2789
عنوان

قربون صدقه

538 بازدید | 17 پست

بچه ها بیاین به گویش مخصوص شهر خودتون یه قربون صدقه با معنی بنویسید

اول خودم: 
"سَن مَنیم بالاجا اورَییمون بیوک دونیاسیسان"
تو دنیایِ بزرگ قلب کوچیکمی❤️

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دورت بگردوم😐😂

همین بس که خدا احوال بندگانش را میداند. . .😻         حالم بد نیس...ولی انگار پرم از حال بد#ایرانم🌱                                 عزیزِ من عزیزِ دوست داشتنیِ من عزیزِ نزدیکِ من تولد من تویی پیش از تو به یاد نمی آورم که وجود داشتم ♡.♡.♡.♡

قربون تیلت  که زندیی مونه ...........💋❤💋❤💋❤💋

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت

سن نواخدان منیم نفسیم اولدمن

یعنی :((تواز کی نفس من شدی))

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

تو زبون ترکی، نمیگن دلتنگتم

‏میگن: اُورَییم سَنی ایستدی

‏یعنی قلبم تورو میخواد! :)

اینم برای خنده:

کی میگه زبان ترکی سخته؟
یرآلما: سیب زمینی
یرآلما: زمین نخر
یرآلما آلما: سیب زمینی نخر
یرآلما، یرآلما آل: زمین نخر، سیب زمینی بخر😁😁😝😝

تو زبان ترکی یه اصطلاح هست که میگه:

«آئَ دِه چیخماسین منیم آییم گَلییر»

یعنی:

به ماه بگین تو آسمون نیاد، ماه من میخواد بیاد

منظورش از ماهِ من همون یارشه…

قشنگه♥️

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز