بچم دو روز پیش به سرش ضربه خورد و همونجا بیهوش شد 😔 تا چند دقیقه بیهوش بود معجزه شد و به هوش اومد و وقتی به هوش اومد تا یکی دو دقیقه چشاش چپ بود و رسوندیم بیمارستان و سی تی اسکن گرفتن و گفتن خداروشکر چیزی نیست ولی تا چند ساعت بعدش تب و لرز داشت الان سوالم اینه واسه آینده آیا مشکل سازه امکان داره خدایی نکرده باعث تشنج بشه وقتی بهش شوک وارد میشه یا ضربه خفیف 😭
دوباره نیازه یعنی سی تی اسکن؟ امکان داره به مرور نشون بده
نه ،برای اطمینان خاطر خودتون میگم
اگه رفتین دکتر گفته مشکلی نیست پس یعنی نیست دیگه
+ما در نینیسایت ازیک برابری استفاده میکنیم و هممونبرابریم. _یو لای؟؟؟ +آی دونت نو؛لای؟؟نوووووو +بیکاز کسانی که من را گزارش می زنند میخواهند بین من و نی نی یار نفاق برپا کنند. نی نی یار جان،دورت بگردم به کاربریم رحم کن دیگه شماره ندارم که بیاممممم!
+ما در نینیسایت ازیک برابری استفاده میکنیم و هممونبرابریم. _یو لای؟؟؟ +آی دونت نو؛لای؟؟نوووووو +بیکاز کسانی که من را گزارش می زنند میخواهند بین من و نی نی یار نفاق برپا کنند. نی نی یار جان،دورت بگردم به کاربریم رحم کن دیگه شماره ندارم که بیاممممم!