2777
2789
عنوان

واکنشتون چیه؟

231 بازدید | 23 پست

ما یه همسایه داریم که همیشه ی خدا دارن با همسرش دعوا میکنن و صداشون خونه ی ما و راهرو میپیچه و قشنگ میشه همه دیالوگ هارو شنید(جریان خیانت اقا هست)، من به مدیر ساختمون گفتم واحد فلان صداشون زیاده گفتش که اره اختلاف دارن همسایه های دیگم اعتراض کردن .الان این خانم نمیدونم چرا گیر داده به ما، چندبار وقتی داشته مارو بیرون رفتنی تو راهرو میپاییده و چنبارم وقتی گوش وایساده بود دیدیمش من و همسرم، من حس میکنم حسادت میکنه بهمون چون خیلی الکی داره خودشو خوش نشون میده، مثلا وقتیی از بیرون میان تو راهرو بلند بلند میخنده یا تو خونشون به حدی بللللللند صحبت های عادیشونو انجام میده که حس میکنم میخواد به ما ثابت کنه که رابطشون خوبه!

یذره رو اعصابم رفته کاراش، شما واکنشتون چی بود تو این شرایط؟

سگ محلی ..‌ کم محلی هم نه ها سگ محلی ..‌ هیچی بیشتر از این طرف مقابل رو نمیسوزونه

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑  کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                      رنگ امضامو عوض کردم صفا کردی؟😁 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من همین الانم دلم براش سوخت .... گناه داره طفلی .... کاریش نداشته باش تو رو خدا .... اعتراص نکنین به همسایه ای کخ دعوا دارن زن و شوهر . ما هم اینجوری همسایه داریم .مامانم اعتراص کرده . گفتم نکن گوش نمیده.  گناه دارن . هیچکس خوشش نمیاد صدای دعواش به جایی برسه . ببین چقدر زندگیشون تلخ و داغونه که دعوا دارن . دیگه ما همسایه ها با اعتراض بیشتر نریم تو مخشون   و بگم که من خودم صاحب همچین زندگی و شوهری بودم . 

سگ محلی ..‌ کم محلی هم نه ها سگ محلی ..‌ هیچی بیشتر از این طرف مقابل رو نمیسوزونه

کلا هیچ ارتباطی نداریم باهم هیچی حتی سلامم نمیدن از اولی که اومدیم این ساختمون این شکلی بودن اینطوری نیس که بخاطر اعتراض ما سلام اینا ندن! سگ محلی چجوری بکنم چون واقعا داره میره رو مخ

من همین الانم دلم براش سوخت .... گناه داره طفلی .... کاریش نداشته باش تو رو خدا .... اعتراص نکنین به ...

صداشون خیلی ازار دهنده بود دعواهاشون اینطوری نیس که چن دیقه ای تموم شه چندین ساعت این صدا میرفت رو اعصابمون

کلا هیچ ارتباطی نداریم باهم هیچی حتی سلامم نمیدن از اولی که اومدیم این ساختمون این شکلی بودن اینطوری ...

اها فک کردم ارتباط دارین ..‌ وقتی زو مخ میره فقط باید ب مدیر ساختمون بگین و خیلی جدی بگیزک بخاد ادامه بده زنگ میزنی ۱۱۰

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑  کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                      رنگ امضامو عوض کردم صفا کردی؟😁 
اها فک کردم ارتباط دارین ..‌ وقتی زو مخ میره فقط باید ب مدیر ساختمون بگین و خیلی جدی بگیزک بخاد ادام ...

همسرم دلش خیلی میسوزه براشون، همون یبارم که با مدیر ساختمون حرف زدیم برا این بود که من دیگه اون سروصدا و فحش کاری رو نمیتونستم تحمل کنم، همش میگه توجه نکن حساس نشو

2827
2791
2779
2792