2777
2789
عنوان

کلاهبرداریه؟🥺

607 بازدید | 26 پست

خواهش میکنم تا آخرش بخون قربون چشمات

من به یه موسسه آشنا شدم وب سایتشونرو هم دیدم تماس گرفتم و شرایط ورود به موسسه رو پرسیدم ازم خواستن رزومه بفرستم فرستادم بعد چند روز پیام دادن و گفتن رزومه شما تایید شده فعلا آرزوی موفقیت داریم برای مراحل بعدی که آزمایش و امتحان از شما گرفته بشه و آموزش بدیم

حالا کارش چیه؟

فیلم های انیگلسی آموزشی محتوای برنامه نویسی رو از یوتیوب و سایت های خارجی معروف برمی داریم ترجمه و دوبله و بعدش تدوین میکنم تو سایت آپلود میکنیم قیمت هر دقیقه واسه این کار گفته ۱۳ هزار تومن مثلا شاید بشه ماهی ۲۵ ساعت فیلم رو اینجوری ترجمه دوبله کرد یعنی ماهی ۲۰ میلیون درآمد به نظرتون کلاهبرداریه یا واقعا طبق توانایی و زحمت حقوق میده (البته طبق تحربه میدونم سخته کار هر کسی نیست بلدی میخواد!)؟🥺

یهوزندگیم عوض شد خیلی یهو:")

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون قسمتی که گفتن آموزش بدیم، برای آموزش ازتون پول میگیرن و بعد بهتون کار ترجمه نمیدن احتمالا

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
عزیزم مدرک تحصیلیت چی بوده؟ زبان خوندی؟

بابا ۷ سال زبان خوندم تو دوره بچگی پاره شدم یعنی ولی مدرکم زبان نیست نه در مقالات ترجمه کردن و حرف زدن بلدم

بابا ۷ سال زبان خوندم تو دوره بچگی پاره شدم یعنی ولی مدرکم زبان نیست نه در مقالات ترجمه کردن و حرف ز ...

معمولا این حقوق رو به کسایی میدن که مدرک دانشگاهی دارن یا خیلی سابقه دارن

Disconnected
معمولا این حقوق رو به کسایی میدن که مدرک دانشگاهی دارن یا خیلی سابقه دارن

مبدونی حقوق نیست پروژه ای هر چقدر کار کنی همونقدر میگیری استخدامی نیست

آموزش چی میخوان بهت بدن؟ 

گویندگی لازمه یکمم تدوین خوب که سایتشون خراب نشه اینا رو اصولا همیشه یه هفته آموزش هست قبل هر کاری ولی این یکی حقوقش عجیب بود آخه🚶‍♀️😐