2777
2789
عنوان

کار درست چیه؟!

123 بازدید | 14 پست

خانوما من وقتی با رلم میرم بیرون چیزی میخره نمیخورم 

مثلا میدونه شیر کاکائو دوس دارم میخره یا داخل داشبورد بیسکوئیتایی ک دوس دارم میزاره

ولی من فقط ی بار کلا بیسکوئیتی ک خریده بود خوردم اونم چون واسه پریود بودم گفتم ناراحت نشه

کار بدی میکنم ک چیزی میخره نمیخورم؟ حس میکنم ناراحت میشه 

چون تاحالا ی بارم شیرکاکائویی ک میخره نخوردم 

امروز بیرون بودیم خرید واسم منم گذاشتم داخل داشبورد ماشیشنش گفتم نمیخورم 

ی جوری شدش متوجه شدم

الان تو چت ب روش بیارم و بگم ک مرسی خریدی ولی دلم برنمیداشت یا هرچیزی دیگه یی؟ کار بدی میکنم من؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اون داره بهت احترام میزاره و می‌خره ک خوشحال بشی .من حتی وقتی ک دوست ندارم میگم می برم خونه اخرشب با فیلم میخورم.یا میگم میزارم واسه دانشگاه سرکار و......یعنی هزارتا دلیل هست ک بیاری ک اون آدم ناراحت نشه .کارت درست نیست.الانم تنها چیزی ک ب ذهنم میرسه اینه ک اگ برا خودش نمیگیره فقط برا تو میگیره.بهش بگی تو پیام.دلم نیومد خودت نخوری گذاشتم خودتم بخوری

عزیزم اون داره بهت احترام میزاره و می‌خره ک خوشحال بشی .من حتی وقتی ک دوست ندارم میگم می برم خونه اخ ...

واسع خودشم میگیره 😂 ولی بیسکوئتارو واسه من میگیره 

عذاب وجدان گرغتم 

روم نمیشه بردارم بگم بعدا میخورم 

ینی زشت نیس مثلا؟؟

الان چی بگم بهش

واسع خودشم میگیره 😂 ولی بیسکوئتارو واسه من میگیره  عذاب وجدان گرغتم  روم نمیشه بردارم ب ...

چرا زشت باشه دیگ تو این زمونه ک تو هر سوپرمارکتی همه چی پیدا میشه هیچکس ندیدم بدید خوراکی نیست.اما اونجوری طرف دلگرم میشه ک اگ محبت میکنم طرف می‌فهمه.....»اینکه خوراکی هیچی نیست یکی از دوستام شوهرش خیلی طلا براش می‌گرفت اینم میومد ادا درمی‌آورد بخاطر اینکه ثابت کنه چشم و دل سره یکی شم نمینداخت ب جز ی حلقه .شوهرشم هی ناراحت میشد اینم فک میکرد خیلی شاخه.حدود ۲۰۰گرم طلا بود پارسال شوهرش فروختش گذاشت ماشین زیرپاشو عوض کرد دعواشون شد شدییید.چون شوهرش حتی بهش نگفت.بعد ک دوستم ب شوهرش گفت چرا فروختی.اونم گفت برا دلخوشی من حتی یکیشان ننداختی پس یعنی دوست نداشتی و مهم نبوده .دیگه ام براش نخرید الان مث چییییی پشیمونه😂😂😂😂

خب حجاب حذفه، زندگی لیبرالیسم،  کمونیسم ، پذیرش تغییرو درست ترین کار الان اگه📱 داری دیگه چیزی مثل 📺,  یا خیلی چیزها حذفه دستگاه های نو حالا می تونن ساخته شن نوابغ نا امید نشن