2777
2789
عنوان

کار درست چیه؟!

124 بازدید | 14 پست

خانوما من وقتی با رلم میرم بیرون چیزی میخره نمیخورم 

مثلا میدونه شیر کاکائو دوس دارم میخره یا داخل داشبورد بیسکوئیتایی ک دوس دارم میزاره

ولی من فقط ی بار کلا بیسکوئیتی ک خریده بود خوردم اونم چون واسه پریود بودم گفتم ناراحت نشه

کار بدی میکنم ک چیزی میخره نمیخورم؟ حس میکنم ناراحت میشه 

چون تاحالا ی بارم شیرکاکائویی ک میخره نخوردم 

امروز بیرون بودیم خرید واسم منم گذاشتم داخل داشبورد ماشیشنش گفتم نمیخورم 

ی جوری شدش متوجه شدم

الان تو چت ب روش بیارم و بگم ک مرسی خریدی ولی دلم برنمیداشت یا هرچیزی دیگه یی؟ کار بدی میکنم من؟ 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم اون داره بهت احترام میزاره و می‌خره ک خوشحال بشی .من حتی وقتی ک دوست ندارم میگم می برم خونه اخرشب با فیلم میخورم.یا میگم میزارم واسه دانشگاه سرکار و......یعنی هزارتا دلیل هست ک بیاری ک اون آدم ناراحت نشه .کارت درست نیست.الانم تنها چیزی ک ب ذهنم میرسه اینه ک اگ برا خودش نمیگیره فقط برا تو میگیره.بهش بگی تو پیام.دلم نیومد خودت نخوری گذاشتم خودتم بخوری

عزیزم اون داره بهت احترام میزاره و می‌خره ک خوشحال بشی .من حتی وقتی ک دوست ندارم میگم می برم خونه اخ ...

واسع خودشم میگیره 😂 ولی بیسکوئتارو واسه من میگیره 

عذاب وجدان گرغتم 

روم نمیشه بردارم بگم بعدا میخورم 

ینی زشت نیس مثلا؟؟

الان چی بگم بهش

واسع خودشم میگیره 😂 ولی بیسکوئتارو واسه من میگیره  عذاب وجدان گرغتم  روم نمیشه بردارم ب ...

چرا زشت باشه دیگ تو این زمونه ک تو هر سوپرمارکتی همه چی پیدا میشه هیچکس ندیدم بدید خوراکی نیست.اما اونجوری طرف دلگرم میشه ک اگ محبت میکنم طرف می‌فهمه.....»اینکه خوراکی هیچی نیست یکی از دوستام شوهرش خیلی طلا براش می‌گرفت اینم میومد ادا درمی‌آورد بخاطر اینکه ثابت کنه چشم و دل سره یکی شم نمینداخت ب جز ی حلقه .شوهرشم هی ناراحت میشد اینم فک میکرد خیلی شاخه.حدود ۲۰۰گرم طلا بود پارسال شوهرش فروختش گذاشت ماشین زیرپاشو عوض کرد دعواشون شد شدییید.چون شوهرش حتی بهش نگفت.بعد ک دوستم ب شوهرش گفت چرا فروختی.اونم گفت برا دلخوشی من حتی یکیشان ننداختی پس یعنی دوست نداشتی و مهم نبوده .دیگه ام براش نخرید الان مث چییییی پشیمونه😂😂😂😂

خب حجاب حذفه، زندگی لیبرالیسم،  کمونیسم ، پذیرش تغییرو درست ترین کار الان اگه📱 داری دیگه چیزی مثل 📺,  یا خیلی چیزها حذفه دستگاه های نو حالا می تونن ساخته شن نوابغ نا امید نشن