2821
2789
عنوان

فیلم عروسی

393 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها به ما الان از اتلیه زنگ زدن گفتم فیلم وعکس عروسیمون اماده هس منتها باید با خودمون یه هارد یک ترابایت مدل ای دیتا ببریم الان قیمت هارد پرسیدم بالای یک وپانصد ودو‌میلیون خورده ای هست راستش ما الان انقد نمیتونیم برای هارد هزینه کنیم شما پیشنهاد ارزانتری به ذهنتون نمیرسه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ماهم هارد خریدیم بردیم 

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

عجب! Adata برنده نه مدل. چرا مارکشم براتون تعیین کرده حالا؟!

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم
خوبه به شما اینو گفتن،نمیدونم چرا به ما گفتن هارد یک ترا هم برای فیلم وهم عکس

برای ما فقط واسه عکس گفتن 64 گیگ 

فک کنم چون فیلم هم هس این همه حجمش بالاست 

اون عکس و فیلم هاتون رو میدن ک توی هارد بریزین ک واسه خودتون باشه و زودتر بگیرین عزیز 

چون اونا حافظه دستگاه خودشون پر میشه و بیشتر نمیشه نگهداری کنن