2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر منم پسر میخاست.واای وقتی میخاستم برم سونو تعیین جنسیت از استرس مردممم.خدا لعنتشون کنه این مردار ...

واقعا بی لیاقتن منم اعصاب نمونده میگم خدا رو رها کردی

مراحلش چیه

والا میری اول قرص لترزول دادن بهم از سه پریود تا ۱۰پریود روزی دوتا بعد یک روز درمیون هم میرفتم سنو بعد دوروز قبل از ای یوای امپول ازاد سازی داد بعد گفت امپول رو بزن تاریخ زد گفت بیا صبح برای ای یوای بعدام همون روز نمونه انزال همسرم روبردن ازمایشگاه شستشو دادن بعد برامن ای یوای روانجام دادن

دخترگلم تو تمام زندگیمی نور زندگیم نورای من

خب دیگ سه ماه قبل باید گرمی بخوری بیشتر شوهرت باید بخوره مثل زنجبیل زعفران فلفل پرتقال نمک خییییلی موثره.تخمه شور لبنیاتو حذف کنید تا سه ماه بعد شبی ک خاستی نزدیکی کنی شوهرت ی لیوان قهوه غلیظ بخوره.من اینکارارو کردم یعنی دکترم گفت خداروشکر جواب گرفتم.سخت نگیر استرسم نداشته باش

خب دیگ سه ماه قبل باید گرمی بخوری بیشتر شوهرت باید بخوره مثل زنجبیل زعفران فلفل پرتقال نمک خییییلی م ...

الان تو مطب نشستم ویزیت شم شوهرم تغذیس افتضاحه ذلشم پسر میخواد البته انتر ببخشید😓😓😓😓اقدام نمیکنه تا بفهمه چی میشه هی خداااااا

کن میترسم استرس گرفتم

ترس نداره اصلا .بعد براتعیین جنسیت فکر کنم قبلش میرفتم دکترتغذیه تااحتمالش بیشتربشه بعدبراتون اسپرم ها روجدامیکنن

دخترگلم تو تمام زندگیمی نور زندگیم نورای من
الان تو مطب نشستم ویزیت شم شوهرم تغذیس افتضاحه ذلشم پسر میخواد البته انتر ببخشید😓😓😓😓اقدام نمیکنه ...

عجب آدمیع شوهرت.من اینجو آدما زیاد دیدم بخدا آخرشم جواب نگرفتن.تو تلاشتو کن بقیش باخدا.الان مطب رفتی چکارکنی؟