2777
2789

وقتی بزرگ باشه نیاز به یک جراحی کوچیک دارید

دوست خوبم لطفا تا آخر مطالعه بفرمایید،عزیز بزرگواری که عضو نی نی سایت هستی اگر به نظر شما حرف من اشتباه هست،اگر با عقیده من مخالف هستید کاملا حق با شماست چون من هم یک آدم هستم مثل بقیه آدم ها،با ضعف های خودم و اطلاعات ناقص که هر چقدر هم مطالعه کنم باز ناقص خواهد بود؛پس اینکه  نظر های من هم خالی از اشتباه نیست کاملا منطقی هست و من در این مورد با شما موافق هستم،ولی تمنا می کنم اگر با نظر من مخالف هستید دوست عزیز ریپلای نفرمایید،اینجا همه نیاز به آرامش داریم و واقعا حیف هست که با بحث این آرامش خدشه دار کنیم؛تاپیک تکمیلی امضا هم ببینید لینک زدم سایت خطا داد فقط اگر راهنمایی اشتباهی کردم یا اشتباهی داشتم لطف می کنید اگر دوستانه به من گوشزد کنید؛خیلی هم ممنونم؛ولی در باقی موارد لطفا بحث نفرمایید؛ممنون که درک می کنید."دانی که رویم از همه عالم به روی توست؟"یا رب مددی♥️ پ.ن:بیت بالا از جناب سعدی است. پ.ن۱:ارادتمند همه دوستان گل نی نی سایتی🌹موقع دعاهای قشنگی که می کنید به یاد من و دل خسته ام هم باشید عزیزان.💐خیلی التماس دعا دارم.🙏🏻🌷 پ.ن۲:لطفا فقط تاپیک های خنده دار و ذکرها و دعاها و سوره های مجرب برای حاجت تگم کنید. پ.ن۳:لطفا برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی دو تا صلوات بفرستید.این روزها دل های همه پر غصه است بیاید مرهم دل هم باشیم.کپی امضا،تاپیک و عکس آزاد؛ممنون از وقتی که برای مطالعه امضای من گذاشتید؛با آرزوی سلامتی و دل شاد برای شما؛ارادتمند hanioooooo.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من استاد سنگ کلیه م ۶ میل داشتم سه ماه طول کشید تا دفع شه، آخرش دکتر گفت کلیه ت داره خراب میشه باید عمل کنی ، منم گفتم محاله هررررررچی داروی گیاهی و خارجی بگی امتحان کردم ،آب خوردم پریدم ورزش کردم سه ماه تموم ، نذر و نیاز کردم آخرش که داشتم تسلیم عمل میشدم شکر خدا دفع شد کاملا بدون درد ، ۴ میل دفع میشه شک نکن

۴میل خیلی کوچیک اب زیاد بخوری وتحرک داشته باشی میافته.

من ۸میل هم دفع کردم

ولی یبار ۸میل داشتم تو حالب گیر کرد عمل شدم

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
عزیزم من استاد سنگ کلیه م ۶ میل داشتم سه ماه طول کشید تا دفع شه، آخرش دکتر گفت کلیه ت داره خراب میشه ...

منم همینطور هرکی میاد یه دارویی میده میرم میخرم هیجی نشد بعضی وقتا تیر میکشع درد میکنه

وااای حاجی نگم برات 

مرگو باچشام دیدممممم

حامله ام بودم۲۰کیلو کمبودوزن گرفتم بااینکه ۵ ماهع باردار بودم

انقددرد داشتم ک نمیتونستم سرپاشم ی بار هوا تاریک شد نتونستم حتی پاشم چراغو روشن کنم کلیییی زار زدم اما نتونستم خودمم تو شخر غربتم تکو تنها با کلی دردددد 

مال من نیوفتاد...

عمل کردم چون حامله بودما وگرنه شاید دارومیشد بخورم میوفتاد سنگم...

خیلی عذاب کشیدم هنوز ک هنوزه ی لحظه دسشوییمو نگه دارم ی درد عجیبی میکنه کلیم

خدا برا دشمن آدمم قسمت نکنه ببین من تو ی ماه ۲۰کیلو کم کردم طوری ک بابام اومد منو دید انقددد گریه کرد فک میکرد سرطان گرفتم😂مادرشوهرم نمیزاشت برم دکتر میگفت چون حامله ای درد میکنه ببین از دوماهگیم نگو داشتم درد میکشیدم اخر شش ماهگیم عمل کردم الانم خودش سنگ کلیه داره هرروز ی دکاره ولی این بیشرف درد نداره😂 

ی مامانم ک توشهرغریبم و ب شدت باوجود ی بچه دست تنهام و اذیت میشم ی وقتاانقد بچم ازهرلحاظ اذیتم میکنه میشینم ب حال خودم گریه میکنم😭💔براآرامش حالم ی صلوات دوس داشتی بفرس ممنون دوستمپسرم...منو باباعاشقتیم😍قول میدیم بهترین زندگیوبرات درست کنیم😘بدون هیچ کموکسری😊مرسی ک بااومدنت زندگی مارو شیرین کردی🍯تو انرژی مثبت مایی🧲🖇️جون اضافه مایی واسه ادامه این زندگی♾️هرچی آرزوی خوبه مال توووووونازپسرم🧿💙
اگ توحالب گیر کنه درد بیشتر میشه یا مثل اون سنگ عادی؟دردش

مونده به شرایط ولی معمولا دردش بیشتر میشه 

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
مثلا تا چند میل؟

نمی دونم والا

بابای من سنگ داشن سنگش بزرگ بود مجبور شد جراحی کنه

دوست خوبم لطفا تا آخر مطالعه بفرمایید،عزیز بزرگواری که عضو نی نی سایت هستی اگر به نظر شما حرف من اشتباه هست،اگر با عقیده من مخالف هستید کاملا حق با شماست چون من هم یک آدم هستم مثل بقیه آدم ها،با ضعف های خودم و اطلاعات ناقص که هر چقدر هم مطالعه کنم باز ناقص خواهد بود؛پس اینکه  نظر های من هم خالی از اشتباه نیست کاملا منطقی هست و من در این مورد با شما موافق هستم،ولی تمنا می کنم اگر با نظر من مخالف هستید دوست عزیز ریپلای نفرمایید،اینجا همه نیاز به آرامش داریم و واقعا حیف هست که با بحث این آرامش خدشه دار کنیم؛تاپیک تکمیلی امضا هم ببینید لینک زدم سایت خطا داد فقط اگر راهنمایی اشتباهی کردم یا اشتباهی داشتم لطف می کنید اگر دوستانه به من گوشزد کنید؛خیلی هم ممنونم؛ولی در باقی موارد لطفا بحث نفرمایید؛ممنون که درک می کنید."دانی که رویم از همه عالم به روی توست؟"یا رب مددی♥️ پ.ن:بیت بالا از جناب سعدی است. پ.ن۱:ارادتمند همه دوستان گل نی نی سایتی🌹موقع دعاهای قشنگی که می کنید به یاد من و دل خسته ام هم باشید عزیزان.💐خیلی التماس دعا دارم.🙏🏻🌷 پ.ن۲:لطفا فقط تاپیک های خنده دار و ذکرها و دعاها و سوره های مجرب برای حاجت تگم کنید. پ.ن۳:لطفا برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی دو تا صلوات بفرستید.این روزها دل های همه پر غصه است بیاید مرهم دل هم باشیم.کپی امضا،تاپیک و عکس آزاد؛ممنون از وقتی که برای مطالعه امضای من گذاشتید؛با آرزوی سلامتی و دل شاد برای شما؛ارادتمند hanioooooo.
منم همینطور هرکی میاد یه دارویی میده میرم میخرم هیجی نشد بعضی وقتا تیر میکشع درد میکنه

ببین در آخر دکترم به من قرص پروستات داد دفع شد ، ولی عوارضش وحشتناک بود در عرض دو روز میتونم بگم کچل شدم، ولی به نظرم ارزششو داشت، مایعات و تحرک معجزه میکنه، من اصلا نمیشستم، همش در حال تکاپو بودم، آخرش دکتر گفت دخترم به زانوهات رحم کن

اخه عزیزم درکت میکنم سنگت چند میل بود؟

فک کنم چهارونیم

ی مامانم ک توشهرغریبم و ب شدت باوجود ی بچه دست تنهام و اذیت میشم ی وقتاانقد بچم ازهرلحاظ اذیتم میکنه میشینم ب حال خودم گریه میکنم😭💔براآرامش حالم ی صلوات دوس داشتی بفرس ممنون دوستمپسرم...منو باباعاشقتیم😍قول میدیم بهترین زندگیوبرات درست کنیم😘بدون هیچ کموکسری😊مرسی ک بااومدنت زندگی مارو شیرین کردی🍯تو انرژی مثبت مایی🧲🖇️جون اضافه مایی واسه ادامه این زندگی♾️هرچی آرزوی خوبه مال توووووونازپسرم🧿💙