2777
2789
عنوان

کیا مامانشون افسردگی داره؟ بیاین

191 بازدید | 14 پست

مامانم چندین ساله افسردگی داره

نه به خونه میرسه نه گردگیری نه گل و گلدونی هیچی

نه رفت و امدی کلا انگار بلد نیست روزشو بگذرونه 

فقط غذا درست کردن و تمام

من کلی هواشو دارم باهم خرید میریم ولی غر میزنه اگه چیزی بخرم یا اخیرا رفتیم برای جهیزیم چیزی بخریم گفت خودت پول داری بده دیگه😐 شاغل هم نیستما

انرژی منفیش به منم وارد میشه..چه کنم؟

منم حس میکنم دارم افسرده میشم

مال ما برعکسه حرف از امیدواری میزنه یا انتطار داره سر حال و شاداب باشم میخوام سرمو بکوبم ب دیوار

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامانم یکسره غرررررررغرررررر میکنه ولی بقیه کاراش انجام میده

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
وای چه خوبه😍😍😍

کجاش خوبه باو نمیزاره بخوابم 

البته پیش روانشناس میرم

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

خوبه ک

نه سرخوشیش دیوونم میکنه گاهی

کودک درونش خ فعاله

خوبه قدرشو نمیدونی😃

ن میدونم ولی بعضی وقتا خدایی زیادی شوخ و شنگه مثلا راجب ازدواج با اعضای بی تی اس میشینه با من خیالبافی میکنه

میگ تو سنت ب کوکی میخوره با اون ازدواج کن من با جین

اصن ی چیزیه باید ی کتاب بنویسم ماجراهای منو مامانم

ن میدونم ولی بعضی وقتا خدایی زیادی شوخ و شنگه مثلا راجب ازدواج با اعضای بی تی اس میشی ...

وای واقعا؟

چند سال اختلاف دارین؟

خیلی خوبهههههه😀😀😀

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
وای واقعا؟ چند سال اختلاف دارین؟ خیلی خوبهههههه😀😀😀

اره 20 سال اون 41 سالش من 21

ربطی ب اختلاف نداره خالم مثلا 36 سالشه ولی مامانم خ ازش روشن فکر تره ی بار مامانم گفت حامی ال جی بی تی ام اوناهم گناه دارن حق زندگی دارن خالم بهش میگف خاک تو سرت یا مثلا من موهای کوتاه دوص دارم با استایل تام بوی خالم ب مامانم  میگ مگه این پسره 

وای واقعا؟ چند سال اختلاف دارین؟ خیلی خوبهههههه😀😀😀

البته مامانم اینو گناه میدونه ها ولی میگ ب من چ چرا باید اعدام شن هرکی تو قبر خودشه یا مثلا شاید توبه کردن بعد چن سال

2790
2778
2791
2779
2792