2777
2789
عنوان

کنکور انسانی

191 بازدید | 32 پست

کسی برای کنکور انسانی بخونه تو اینترنت که سرچ کردم نوشته بود عربی و دینی  فارسی و زبان عمومی هستن عربی که تخصصیه چرا تو گوگل زده عمومی یعنی کدوم قسمت از عربی حذف هستش؟

گرچه آب رفته باز آید به رود ماهی بیچاره اما  مرده بود🌊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عربی هستش اما احتمالا تست درک مطلب نباشه

مرسی عزیزم شما واسه کنکور میخونی؟ من میخوام شروع کنم 21 سالمه به نظرت تا تیر میتونم تموم کنم اردیبهشتم میخوام برم خونه خودم

شما شروع کردین ؟؟؟

نه میخوام شروع کنم ولی میترسم نتونم تموم کنم هم درگیر جهاز خریدنم اردیبهشت میرم خونه خودم شنبه دوشنبه ام بعدازظهرا سرکارم

من که تصمیم دارم ریاضی و عربی نخونم وقتمو بزارم برا درسا دیگه

من رباضیم داغونه ولی میخونم ریاضی خیلی تاثیر گذار چون بچه های انسانی اکثرا ریاضی و زبان و نمیخونن زبان که حذف شد ریاضی موند

من که تصمیم دارم ریاضی و عربی نخونم وقتمو بزارم برا درسا دیگه

نظرت چیه باهم شروع کنیم و برنامه ریزی کنیم؟

نه میخوام شروع کنم ولی میترسم نتونم تموم کنم هم درگیر جهاز خریدنم اردیبهشت میرم خونه خودم شنبه دوشنب ...

منم مثل شما درگیر جهازم و از پارسال ک شروع کردم برا درس درگیر افسردگی شدم کلی دکتر رفتم تا یکم بهتر شدم اسم درس ک میاد حالم خراب میشه

از طرفی هم دوس ندارم بعد ازدواج همه وقتم تو خونه باشم دلم میخاد شاغل باشم

مرسی عزیزم شما واسه کنکور میخونی؟ من میخوام شروع کنم 21 سالمه به نظرت تا تیر میتونم تموم کنم اردیبهش ...

اره گلم دوازدهمم انسانی

بستگی داره 

این که این چند ساله وسط اصلا نخوندین ینی صفر صفر میخواین شروع کنین؟ پایه تون قویه یا نه برای درسی مثل ریاضی؟ اگه شروع کنین استمرار دارین یا نه ولش میکنین؟ با کیفیت میخونین یا نه تمرکز ندارین 

خیلی بستگی به شرایط داره ولی بهتون بگم که اینطور که مشاور ها به ما میگن بچه های انسانی دیگه مثل قدیم نیستن خیلی میخونن و من خودمم به چشم دارم دوستام رو میبینم چقد میخونن🤦‍♀️

منم مثل شما درگیر جهازم و از پارسال ک شروع کردم برا درس درگیر افسردگی شدم کلی دکتر رفتم تا یکم بهتر ...

من خودم شاغلم زبان درس میدم ولی هم حقوقش کمه هم خیلی اذیت میکنن چرا اینکارو کردی اگه بتونم فرهنگیان قبول شم که عالیه نشد به حکیم سبزوار راضیم و اینکه میگن شرایطش عوض شده میتونی هرجا رندگی کنی همونجا درس بدی درسته؟