2777
2789
عنوان

حوصلم سررفته

152 بازدید | 21 پست

در خانه حوصلم سررفته درگیری ذهنی کاری احساس اینکه از همه چی دارم عقب میفتم از زور اخم کردن پوست سرم داغه چهاردهم پونزدهمم پریودمه یه حس مزخرف هیچکس هم نیست باید با یکی دعوا کنم تا اروم شم اما هیچکس نیستتتت وای هروقت اینطور عصبی میشم موهام میریزه نباید عصبی شممم خدا

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟

اینقدر چشمای کثیف و حسود داری که همه رو با چشم خودت میبینی ...اولندش اون کامنت هایی که داری راجبشون حرف میزنی رو من گفتم ...دومندش اون خانم بدبخت تر از اون چیزی بود که بخواستم بهش حسودی کنم ..آخه میوه فروشی هم شد شغلی که من بهش حسادت کنم ؟؟ 🤦🏼‍♀️موقعی که دارید کامنت میزارید ببینید محتواش چیه بعد از کلمه حسود استفاده کنید 🤢

اون استارتر عقده ی هم حیف تاپیکاش رو قفل کرده از جانب من بهش بگو یا تگش کن بگو خیلی عقده ی هستی از همون اول فهمیدم ‌‌‌‌‌‌..عقده تایید شدن داری 🤣از همون عکس دو نفری که گذاشت کلا فهمیدم چه جور آدمی ...

با شما دو نفر باید اینجور رفتار میکردم ...توی تاپیک اون خانم خیلی محترمانه رفتار کردم شاخ شدید ...

حالا هم هرچی دلت میخواد بگو ارزش ندارید بیشتر ازاین باهاتون بحث کنم👎

@کاتالین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینقدر چشمای کثیف و حسود داری که همه رو با چشم خودت میبینی ...اولندش اون کامنت هایی که داری راجبشون ...

ببين عزيزم

آدم اگه واقعا به كسي حس دلسوزي داشته باشه سعي ميكنه كلا بيخيال طرف بشه،تو دلت براي من بسوزه؟ قيمت گوشي كه دارم برات باهاش پست ميذارم  از كل زندگي تو بيشتره😂 بعد تو دلت بسوزه؟

خودت برو كامنت هاي خودتو بخون

مثلا تو كي هستي كه من بهت ثابت كنم شغل همسرم چيه؟ارنقد. لياقت نداشتي تو روت بگم چقد رفتارت خنده داره😂حال نكردي برو بيرون اين عقده اي بازيا چيه؟از اولم داري خودتو ميكشي كه بگي من حسود نيستم

رفتارت مثل ادمهاي حسوده ك در حال جز جز كردن هستن

گناه من و اين خانم چيه😂😂😂

اره عزيزم ميوه فروشي هم شغله از همون ميوه هايي كه تو خوابت هم تاحالا نديدي و از مزشون هم حتي هيچي نميدوني 🤣🤣

راستي عكسو هم ديدي؟اخه علائم حياتي نشون نميدادي اون موقع🤣🤣🤣

من تو كل زندگيم با هيچكس اينطوري حرف نزدم اما لياقت ادم عقده اي همينه حتي با تو هم ملاحظه ميكردم 

خيلي قابل ترحم  هستي خدا ميدونه چقد كمبود داري كه اينطوري عقده هاتو خالي ميكني بيچاره

اره عزيزم برو دلت براي من بسوزه🤣🤣🤣

براي اين خانم محترم و من ديگه حق نداري مزاحمت ايجاد كني

ديگه حتي ريپلاي هاتو هم نميخونم چون ارزش جواب دادن نداري واقعا

تا فردا بشين جواب بده

عمت شايد بخونه

ببين عزيزم آدم اگه واقعا به كسي حس دلسوزي داشته باشه سعي ميكنه كلا بيخيال طرف بشه،تو دلت براي من بس ...

تازه آیفون سیزده خریدی؟؟؟🤣🤣🤣

بخدا خیلی خزی ...

جمع کن خودتو آواکادو ...اومدی کلاس بزاری فکر نمیکردی یه عده کلاست رو خراب میکنن ..؟؟

بجای گوشی یه دوتا کارگر بگیرید که شوهرت یه چند ساعت بیشتر باهات وقت بزاره ،بیست و چهارساعت نیای تو نی نی سایت لنگر بندازی ...

ببين عزيزم آدم اگه واقعا به كسي حس دلسوزي داشته باشه سعي ميكنه كلا بيخيال طرف بشه،تو دلت براي من بس ...

فعلا که نشستی تو همین صفحه و بجای عمه ام خودت داری میخونی و میسوزی 😌😊🤣

بای بای

تازه آیفون سیزده خریدی؟؟؟🤣🤣🤣 بخدا خیلی خزی ... جمع کن خودتو آواکادو ...اومدی کلاس بزاری فکر نمی ...

خانم تو  خودت فضولي كردي و فهميدي اواكادوعه من اصلا اسمي نمياورده بودم😂😂

تازه اواكادو كمترينش بود بقيشو اسم مياوردم مارو از پشت گوشي ميخوردي

اره اينجا بودم چون منتظر نشستي اينجا ببيني كي ميايم😂

اره حتما خودتو شوهرتو استخدام ميكنيم ممنون كه گفتي

راستی در ارتباط با عکست اینقدر خز بودید چه علائم حیاطی باید نشون بدادم ...😐انتظار داشتی به به چه چه راه بندازم براتون ؟؟

ترجیح دادم سکوت کنم و به یه نقطه خیره بشم ...

راستی در ارتباط با عکست اینقدر خز بودید چه علائم حیاطی باید نشون بدادم ...😐انتظار داشتی به به چه چه ...

اره تو راست ميگي

خوشحال ميشم عكس لاكچري خودتو شوهرتو بذاري😂باز من جرعت دارم هرچي هستيم رو بذارم

تو چي

طفلك بچه اي كه تو قراره با اين همه حرص و عقده بزرگ كني

اواکادو درسته ،نه اواکادوع...

خوبه تولیدش نمیکنید 🤣بابا کار حملش رو انجام میدید دیگه ...

هیچ وقت عادت نداشتم شغلی رو مسخره کنم ولی خب مردم کاری میکنن برای اینکه ثابت کنیم بابا این حرفا و این کارا برامون رقمی نیست دهنمون رو باز کنیم ...

اره تو راست ميگي خوشحال ميشم عكس لاكچري خودتو شوهرتو بذاري😂باز من جرعت دارم هرچي هستيم رو بذارم ت ...

من مثل تو دریده نیستم که تو این سایت عکسم رو بزارم ...😌

حالا هی دو حرص بخور 

اواکادو درسته ،نه اواکادوع... خوبه تولیدش نمیکنید 🤣بابا کار حملش رو انجام میدید دیگه ... هیچ وقت ...

قفلي زدي رو اواكادو بيرون هم نميكشي

اهان ممنون من تاحالا نخوردم نميدونم چجوري مينويسن

ميخواي دوتا برات بفرستم عقده هات بخوابه؟ 

اره تو راست ميگي خوشحال ميشم عكس لاكچري خودتو شوهرتو بذاري😂باز من جرعت دارم هرچي هستيم رو بذارم ت ...

فکر کردی میای تو صفحه ام یه چیزی دستگیرت میشه ؟؟؟🤣🤣نه بابا ما مثل تو زندگیمون وسط نی نی سایت نیست ...این سایت یه زمانی فقط مخصوص به مادر و کودک بود و سوالات تخصصی الان شده فضایی برای عقده گشایی ...