2777
2789
عنوان

ختم سوره حمد

73 بازدید | 17 پست

هرچقدر حتی یک عدد اگر شرکت می کنید تعداد رو در پست اعلام کنید،تنها به لایک اکتفا نکنید،تعداد شمرده میشه💓🌹

الهی هرکس در این تاپیک شزکت می کنه براش دری به سوی گشایش های پی در پی و خیر های پی در پی باز بشه و خداوندهر آنچه لازمه ترتیب بده تا به دلخواهش برسونه 💓🌹

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط امروزه؟ 

نه عزیزمن ولی یک تا قبل ا ان صبح جمعه وقت هست💓🌹

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

۵۰ تا

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان    
یکی

عزیزم الهی خداوند مسیر رو‌برات روشن کنه و هدایتت کنه خودت رو و زندگیت رو طوری رقم بزنه و پیش بیاره که برسی به دلخواهت،از خدایی که به هرکاری تواناست میخوام عر آنچه لازمه ترتیب بده تا برسی به حاجات و آرزوها و خواسته هات توی عالم واقعیت و خداوند چنان نعمتهایی خدا بهت بده بزرگ و بسیار مطلوب و دوست داشتنی که از داشتنش هر روز و هر لحظه و هرآن لذت ببری و لبریز از ذوق و شادی و شکر توام با خوشنودی ای از ته دل بشی

متوجه نشدم😑یعنی الان هر تعدادی بگیم تا روز جمعه  وقت داریم بخونیمش؟

بله عزیزم💓🌹کاملا درست متوجه شدین دوست خوبم💖

عزیزم الهی خداوند مسیر رو‌برات روشن کنه و هدایتت کنه خودت رو و زندگیت رو طوری رقم بزنه و پیش بیاره ک ...

بسیار ممنونم از دعاهای زیباتون همچنین برای شما و عزیزاتون امیدوارم بهتربن ها رقم بخوره💚

یه روزی پرواز می‌کنم... 
۵۰ تا

عزیزم الهی خیرش رو ببینی و الهی راه رسیدن به حاجاتت رو خداوند برات روشن و هدایتت کنه💓🌹و به دلخواهت برسی عزیزم و چنان نعمتهایی خداوند بهت بده بسیااار و بزرگ و چنان مطلوب و ارزشمند که هر روز و هر لحظه از داشتنش احساس خوشبختی و خوشنودی و رضایتی از ته دل و شکری توام با ذوق و شوقی لبریز💖🌹

۷ عدد

انشالله خیرش رو ببینین،الهی خداوند چنان نعمتهایی بزرگ و بسیااار مطلوب و ارزشمند عطا کنه بهت که هر روز و هرلحظه مکررا از داشتنش  ذوق و شوق لبریز و خوشحالی و خوشبختی ورضایتی از ته دل و شکری توام با شادی و از ته دل احساسکنی

انشالله خیرش رو ببینین،الهی خداوند چنان نعمتهایی بزرگ و بسیااار مطلوب و ارزشمند عطا کنه بهت که هر رو ...

فدای تو بشم قشنگم الهی صد برابر دعاهاتون به خودت برگرده تو رو خدا برای مامانم که مریضه دعا کن که خیلی محتاج به دعاس

عزیزم الهی خیرش رو ببینی و الهی راه رسیدن به حاجاتت رو خداوند برات روشن و هدایتت کنه💓🌹و به دلخواهت ...

فدات گلم

برای شما هم همینطور

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان