من دختر قوی هستم تاحالا با تمام مشکلاتیکه با همسرو خانوادم داشتم ولی کم نیاوردمو برای آرزوهام جنگیدم باوجود بچه چندماهه و زندگیه متاهلی بازم درس خوندم الانم ۶۰روزکه ازهمسرم جدا زندگی میکنم پیش خانوادم با بچه یکسالو نیمه ولی نمیخوام کم بیارم دقیقا ۲ ماه دیگه آزمون ارشددارم و من کلی برنامه داشتم برای هدفم .الانم میخوام بشینم بخونم من دخترمحکمیم .نمیزارم مشکلاتم زیادم جلوی رسیدن به آرزومو بگیرن .من بخاطر درس خوندن و رسیدن به آرزوم جلوهمه وایسادم الانم محکمتر پیش میرمو شروع میکنم .من زندم بخاطر رسیدن به هدف و آرزوم .مهم نیست چقدر سخت و بده وضعیتمو شرایطم .مهم نیست چقدر درگیرم باخانوادم و همسرم .مهم نیست بچم اذیت میکنه و اینروزا عصبیمو زودرنج .مهم اینکه من میخوام قبول شم آزمونمو مهم اینکه میخوام به همه نشون بدم چقدرقویم میخوام ببینن یه زن با یه کوهه مشکلات بازم موفق میشه و پیشرفت میکنه .منتظر نمونه کسی بیاد نجاتش بده خودش خودشو نجات میده .فقط ازخدا کمک میخوام که تنهام نزاره و پشتم باشه نزاره کمرم خم شه .من ۲۳سالمه .نمیخوام کم بیارم .محکمتر پیش میرم .این تاپیکم زدم که بعدا ببینم توچه شرایطی این تصمیمو گرفتمو واقعا نمیدونم چی پیش میاد .توکلم به خداست و ازش میخوام ناممکن زندگیمو ممکن کنه برام .🧡خداجونم مرسی که هستی