2777
2789
عنوان

نامزدم قهره

608 بازدید | 29 پست

سلام دیشب با نامزدم تنها شدیم،خیلی کم پیش میاد که تنها بمونیم و برای همین مثل عقده ای ها می شیم😅 منو بغل کرده بود و چون من خیلی از لحاظ جسمی ازش کوچیکترم همیشه حرصش میگیره یا فشارم میده یا یواش میزنم یا میخواد گاز بگیره 

دیشب بعد از نیم ساعت مثل دیونه ها شد و دوتا گاز محکم از بازوم گرفت و افتاد سرم گفتم برو اون ور ولم کن بازوم سیاه میشه آبروم میره دوباره میخواست بغلم کنه دیگه نذاشتم گفتم برو اون ور

بعد دیدم سرسنگین شد و دیگه حرفی باهام نزد و رفت توی گوشیش داشتم دق میکردم 😒 گریم گرفت اونم گفت ظرفیت نداری اصلا لیاقت محبت زیادی رو نداری دیگه به اندازه خودت بهت محبت میکنم الان باهام قهره چکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بد گفتی   گلم . باید خیلی مهربون    میگفتی    اذیتم‌نکن  دیگ  دردم‌میاد دلت میخاد من اووف شم ! چی میدونم یا اگ گازت گرفت میگفتی ارومتر .    ن اینکه پسش بزنی مردا کلا از پس زدن‌متنفرن 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼
خودتو بزار جای اون بری بغلش کنی بهت بگه ولم کن برو اونور خب برمبخوره دیگه 

خب الان جای گازش مونده روی بازوم دستم درد می کنه بهش گفتم داری اذیتم میکنی گوش نداد دیگه گفتم ولم کن😒

خب الان جای گازش مونده روی بازوم دستم درد می کنه بهش گفتم داری اذیتم میکنی گوش نداد دیگه گفتم ولم کن ...

نمیدونم شاید چون خودمم اخلاقم این مدلیه همسرم اینجوری بگه دیگه سمتش نمیرم از رو دوس داشتن زیاد گازش میگیرم و اونم همینطور 

خب پس بی تفاوت باش تا کم کم خودش درست شه