leilasisi مدیر استارتر عضویت: 1399/01/30 تعداد پست: 436 عنوان بتای بالای ۲۰۰ 183 بازدید | 5 پست سلام دخترا من دیروز رفتم ازمایش بتا گفتن مثبته بالای ۲۰۰زدهمیشه فهمید ک الان چن هفتمه؟؟اگ کسی میدونه بگه بلاخره بی بی چکم تو ۱۴۰۱.۱۰.۱۰مثبت شد خدایا شکرت 😍 ای خدااااا شکرررررت ۱۰.۲۶رفتم سونو گفتن دوقلوعهههه خدایااااااا دامن همه رو سبز کن سخته انتظار🥺 خدااااجونم بازم شکرت قلبشونم ک سالمه و میزنه ☺️🥺 دیروز ۱۵اسفند رفتم برا تعیین جنسیت هردوپسرن🤭😐 خیلی دوس داشتم یدونم دخمل داشته باشم🥺 1401/10/11 | 16:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
leilasisi مدیر استارتر عضویت: 1399/01/30 تعداد پست: 436 از پریودت حساب کن حساب میکنم میشه سه هفته و پنج روز ولی جدول بتارو نگا کردم برا سه هفته رو نوشته پنج الی پنجاه برا چهار هفته روهم نوشته پنج الی چهارصد بلاخره بی بی چکم تو ۱۴۰۱.۱۰.۱۰مثبت شد خدایا شکرت 😍 ای خدااااا شکرررررت ۱۰.۲۶رفتم سونو گفتن دوقلوعهههه خدایااااااا دامن همه رو سبز کن سخته انتظار🥺 خدااااجونم بازم شکرت قلبشونم ک سالمه و میزنه ☺️🥺 دیروز ۱۵اسفند رفتم برا تعیین جنسیت هردوپسرن🤭😐 خیلی دوس داشتم یدونم دخمل داشته باشم🥺
parpariiiiiishon عضویت: 1397/10/02 تعداد پست: 4808 حساب میکنم میشه سه هفته و پنج روز ولی جدول بتارو نگا کردم برا سه هفته رو نوشته پنج الی پنجاه برا چها ... همون پریود حسابه نه بتا
leilasisi مدیر استارتر عضویت: 1399/01/30 تعداد پست: 436 همون پریود حسابه نه بتا اهان پس همون سه هفته درسته بلاخره بی بی چکم تو ۱۴۰۱.۱۰.۱۰مثبت شد خدایا شکرت 😍 ای خدااااا شکرررررت ۱۰.۲۶رفتم سونو گفتن دوقلوعهههه خدایااااااا دامن همه رو سبز کن سخته انتظار🥺 خدااااجونم بازم شکرت قلبشونم ک سالمه و میزنه ☺️🥺 دیروز ۱۵اسفند رفتم برا تعیین جنسیت هردوپسرن🤭😐 خیلی دوس داشتم یدونم دخمل داشته باشم🥺