عزیزم اگه بچه سقط بشه خدایی نکرده شیاف خونریزی رو بیشتر میکنه.
شما سعی کن استراحت مطلق باشی فقط دراز بکش تا چند هفته خوب میشی انشاالله
مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید. عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن و مهربانی است❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شیافت باید بزنی و استراحت کامل داشته باشی تا لکه بینیت قطع بشه ،ای خواهر میگه گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد ،حالا تو ،شیافت بزن استراحت هم داشته باش ما بقیشو بسپار به خدا لطف خدا باشه میمونه تحت هر شرایطی که باشی
ممنون مهربون خیلی دعام کن با دعای خیر شما من آروم میشم و راضی ب صلاح و مصلحت خدا
نگران نباش بخدا من نمیفمیدم باردارم خونه اسباب کشی کردیم انقدر کار میکردم که زیر دلم درد میگرفت بعد از یه هفته گفتم شاید باردار باشم تست دادم باردار بودم ،اگه کسی مث من کار کرده بود حتما یه چیزیش میشد ولی نظر خدا باشه هیچی نمیشه اصلا نگران نباش ،شیافت بزن استراحت مطلق داشته باش تا لکه بینیت قطع بشه و وقتی که قطع هم شد بازم احتیاط کن چیزی بلند نکن ،یواش بلند شو بشین تا این دوران بگذره خونت هم یا بده یکی تمیز کنه یا یواش یواش خودت انجام بده
جدی میگید؟؟؟ پس چرا دکترا میگن تا از قلب مطمئن نشدید شیاف نزنید که راحت تر کنده بشه برای سقط ؟
بله عزیزم میتونی از دکترت هم بپرسی من جاریم بچه سقط کرد هفت هفته بود شیاف هم استفاده میکرد که سقط نشه دکتر بهش گفته بود نترس اگه سقط بشه شیاف خونریزی رو بیشتر میکنه. با اینکه شیاف مصرف میکرد خود بچه سقط شد و لازم به کورتاژ نبود
مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید. عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن و مهربانی است❤️