2777
2789
عنوان

من شیاف پروژسترون گه میزنم ....

295 بازدید | 16 پست

سلام 

پنج هفته و سه روزمه 

لکه بینی دارم چهار روزه حدودا 

شیاف که میزنم قطع لکه بینی قطع میشه کاملا .

اگر در حال سقط باشه با شیاف قطع نمیشه لکه بینی؟

زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله 

عزیزم اگه بچه سقط بشه خدایی نکرده شیاف خونریزی رو بیشتر میکنه. 

شما سعی کن استراحت مطلق باشی فقط دراز بکش تا چند هفته خوب میشی انشاالله

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیافت باید بزنی و استراحت کامل داشته باشی تا لکه بینیت قطع بشه ،ای خواهر میگه گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد ،حالا تو ،شیافت بزن استراحت هم داشته باش ما بقیشو بسپار به خدا لطف خدا باشه میمونه تحت هر شرایطی که باشی 

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

هماتوم داری ؟

نمیدونم چه مرگمه . خوب بودم. ساعت طولانی حدود ده ساعت تو ماشین بودم و مسافت طولانی. رسیدم خونه لک دیدم دیگه

عزیزم اگه بچه سقط بشه خدایی نکرده شیاف خونریزی رو بیشتر میکنه.  شما سعی کن استراحت مطلق باشی ف ...

جدی میگید؟؟؟ پس چرا دکترا میگن تا از قلب مطمئن نشدید شیاف نزنید که راحت تر کنده بشه برای سقط ؟

شیافت باید بزنی و استراحت کامل داشته باشی تا لکه بینیت قطع بشه ،ای خواهر میگه گر نگهدار من آنست که م ...

ممنون مهربون خیلی دعام کن با دعای خیر شما من آروم میشم و راضی ب صلاح و مصلحت خدا

نمیدونم چه مرگمه . خوب بودم. ساعت طولانی حدود ده ساعت تو ماشین بودم و مسافت طولانی. رسیدم خونه لک دی ...

برو سونو بده بی خیال نباش ،مسافرت  و راه طولانی تو سه ماهه اول اصلا خوب نیست خطرناکه ،منم هفته هشتم یبار خونریزی داشتم رفتم سونو گفت هماتوم ناچیز دارم 

سرخود چیزی استفاده نکن برو متخصص

پسر قشنگم ،نور دیده ی من💙💙لااله الاانت سُبحانَکَ اِنّی کنتُ مِن الظالِمین☆
ممنون مهربون خیلی دعام کن با دعای خیر شما من آروم میشم و راضی ب صلاح و مصلحت خدا

نگران نباش بخدا من نمیفمیدم باردارم خونه اسباب کشی کردیم انقدر کار میکردم که زیر دلم درد میگرفت بعد از یه هفته گفتم شاید باردار باشم تست دادم باردار بودم ،اگه کسی مث من کار کرده بود حتما یه چیزیش میشد ولی نظر خدا باشه هیچی نمیشه اصلا نگران نباش ،شیافت بزن استراحت مطلق داشته باش تا لکه بینیت قطع بشه و وقتی که قطع هم شد بازم احتیاط کن چیزی بلند نکن ،یواش بلند شو بشین تا این دوران بگذره خونت هم یا بده یکی تمیز کنه یا یواش یواش خودت انجام بده 

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

برو سونو بده بی خیال نباش ،مسافرت  و راه طولانی تو سه ماهه اول اصلا خوب نیست خطرناکه ،منم هفته ...

سونو دادم پنجشنبه . ساک بارداری دیده شد و گفت پنج هفته هستم. فردا نوبت دکتر دارم

نگران نباش بخدا من نمیفمیدم باردارم خونه اسباب کشی کردیم انقدر کار میکردم که زیر دلم درد میگرفت بعد ...

ای جان عزیزم قرار بوده بمونه😍😍😍😍😍ماشالله . من ی پسر دارم سر اون مسافرت میرفتم همه کار می‌کردم عالی . پیر شدم دیگه😫😂

جدی میگید؟؟؟ پس چرا دکترا میگن تا از قلب مطمئن نشدید شیاف نزنید که راحت تر کنده بشه برای سقط ؟

بله عزیزم میتونی از دکترت هم بپرسی من جاریم بچه سقط کرد هفت هفته بود شیاف هم استفاده میکرد که سقط نشه دکتر بهش گفته بود نترس اگه سقط بشه شیاف خونریزی رو بیشتر میکنه. با اینکه شیاف مصرف میکرد خود بچه سقط شد و لازم به کورتاژ نبود

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️

عزیزم من چهار ماهه مرتب شیاف استفاده میکنم

ای جان عزیزم قرار بوده بمونه😍😍😍😍😍ماشالله . من ی پسر دارم سر اون مسافرت میرفتم همه کار می‌کردم ع ...

اره خداروشکر منم تو شهر غریبم کسی پیشم نیست ولی خدا حواسش بهم هست 😍

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚