انقدر حساس نباش
زندگی روزای بالا پایین زیاد داره
این همه خیّر میرن کار خیر میکنن برای هفت پشت غریبه.. شوهر تو که خیر نیست داره به داداشش کمک میکنه..بعضی پسرا رو اگر پدر و مادر یا برادر بزرگتر یا عموی بزرگتر دستشون رو کسی نگیره راه رو یکی نشونشون نده به بیراهه میرن معتاد میشن دزد میشن..میشن مایع ننگ و بی ابرویی بقیه..
برادر شوهر توام اگر بلد نیست راه و رسم زندگی و کار کردن و سر به راه شدن رو.. چه اشکال داره شوهرت دستش رو بگیره.. فکر کن خودت دو تا پسر داری..یکیش زرنگ باشه دستش باز باشه یکیش سر به هوا تر و حرف گوش نکن تر.. خودتم پیر باشی و چاقوت نبره..وبچه ات حرف تو گوش نده..احترامتو نگه نداره..دلت نمیخواد پسر خوبه ات دست داداششو هم بگیره..دلت نمیخواد خوبه سر به هوا رو هم به کار بگیره به راه بیاره.. حتما که دلت میخواد..فکر کن حالا عروست از راه برسه هی به پسر خوبه ات بگه نه نباید دست برادرتو بگیری.. چه حالی میشی..
شوهر من هرچی در بیاره نصفشو میده به باباش.. یه خانواده ی پر جمعیتن و هوای همه رو داره.. من اوایل خیلی ازین حسادت ها میکردم که چرا شوهرم پولاشو جمع نمیکنه زندگی عالی داشته باشیم.. حتی یه مدت موفق هم شدم شوهرمو قانع کنم به اونا خیر نرسونه.. اما نم نم برکت از زندگیم رفت کار و بار شوهرم خراب شد و به سختی زندگی مون میچرخید..اون موقع بود که فهمیدم شوهرم به برکت دعای پدر و مادرش روزیش زیاد میشده و خدا به ما میداد تا ماهم به اونا بدیم..
اما من همچنان قناعت میکردم و بعدا فهمیدم شوهرم به دوستاش خیلی حال میده و حتی یه بار بهم خیانت هم کرد و نتونستم ثابت کنم و گردن نگرفت.. اما بعد اون کلن قناعت رو گذاشتم کنار.. خرج میکنم ..شوهرم هرچی در بیاره یا خرج خانواده اش میکنه یا خرج ما..نمیزاریم دو زار تو جیبش پول بمونه که بخواد سمت رفیق بازی یا خانوم و.. بره.. مرد شلوارش دو تا شه زیر سرش بلند میشه خواهرم...
عیب نداره بزار برای خانواده اش خرج کنه.. ته مونده ی جیبشو هم تو خالی کن و ازش هی بگیر برای خودت پس انداز کن..خودتو بیمه عمر کن بیمه تامین اجتماعی کن فرداها خدایی نکرده اگر برای شوهرت اتفاقی افتاد یه بازنشستگی داشته باشی بتونی باهاش زندگی کنی..طلا بخر ،پوول تو چند تا حساب بریز که اگر یه وقت کارتتو پیدا کرد رقم تو چشمی نباشه و تو چند تا کارت باشه..
البته نمیگم از شوهرت برای خودت پول پس انداز کن.. اخه بعضی مردا کل پولاشون دست زنشون هست و زن یواشکی از اون پولا برمیداره.. اونجوری نه.. ازش برای خودت پول بگیر.. ولی بگو خرج کردم تموم شد.. اما تا میتونی خرج نکن و پس انداز کن.. چون مردا بفهمن پس انداز داری از چنگ ادم در میارن..دیگه زیاد پول نمیدن و..
بزار برای خانواده اش خرج کنه توام برای خودت جمع کن بیمه کن خودتو و...