2777
2789
عنوان

بارداری من

127 بازدید | 8 پست

سلام ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌دوستان من یک سال پیش تقریبا ازدواج کردم

سه ماه اول نزدیکیم قرص ال دی مصرف کردم و بعدش قطع کردم،بعد از یک ماه اقدام به بارداری حامله شدم .

یک ماه و نیم بودم رفتم سونو دکتر گفت قلب بچه تشکیل شده و سالمه...

تو هفته یازده رفتم برای سونو که دکتر گفت متاسفانه قلب بچت وایستاده بعدش...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدش کورتاژ شدم،و دوباره اومدم مدت دو ماه و نیم قرص ال دی برای جلوگیری از بارداری مصرف کردم با اینکه دکتر گفته بود طبیعی یا ک ا ن د و م  ،ولی خب شوهرم قبول نمی‌کرد ...بعد از دو ماه ونیم دوباره اقدام کردیم ...

سه ماه  بعد از اقدام مجدد رفتم دکتر و بهم دارو داد برای دوماه قرص و آمپول بارداری....ولی نتیجه نداد

چهار ماه گذشت ولی داروها نتیجه نداد ،دوباره رفتم دکتر و دکتر سونو کرد بعد از هشت ماه که از کورتاژم می‌گذشت اولین باری بود که سونو شدم🤷نمی‌دونم چرا تا حالا دکتر سونو نکرده بود...

دکتر گفت تنبلی تخم دان داری و گوشت اضافه داخل رحمت ...بعد هم دارو بهم نداد گفت اول باید شوهرت آزمایش اسپرم بده بعد از اینکه نتیجش رو آوردی بهت دارو میدم...

بعد هم به برگه بهم داد مشکلات رحمم رو نوشت تا دوباره که مراجعه کردم دکتر یادش بیاد

اینم برگه ای که دکتر بهم داد و توش مشکلات رحمم رو نوشته بود،بعد الان خیلی استرس گرفتم میترسم گوشت های اضافه خدای نکرده سرطانی نشن ،یا سرطانی نباشن!!! و اینکه با وجود پولیپ میتونم دوباره باردار بشم یا ن؟

چی کار کنم به نظرتون برای تبلی تخمدان؟برای از بین بردن پولیپ!؟