2777
2789
عنوان

مادرشوهر من

1432 بازدید | 85 پست

مادرشوهر عقده ای من 

یجوری تنبیهش میکنم تا اخر عمر یادش بمونه 

منو همسرم دعوامون شد همسرم به مامانش گفته بود دعوا کردیم 

میدونم تقصیر همسرمه هرکار میکنم عادتشو ترک نمیکنه 

ولی مادرشوهرم وقتی دعوامون میشه جانب داری شوهرمو میکنه 

خلاصه صبح روز بعداز دعوا من یکار با مادرشوهرم داشتم تماس گرفتم باهاش یجوری بد حرف زد 

بهم برخورد 

قرار بود یه وسیله که مال مادر شوهرم بود رو براش بفروشم به دوستم 

خلاصه همینکه متوجه شدم دلیل بد حرف زدنش مربوط به دعوا منو همسرمه 

وسیله رو دادم اسنپ و پیام دادم بهش دوستم از خرید منصرف شده وسیله رو براتون اسنپ کردم کرایه اسنپو ندادم گفتم گیرنده حساب میکنه 

میخوام تنبیهش کنم یاد بگیره دعوا زنو شوهر دخالت نکنه 

منو شوهرم اشتی کردیم اون خجالت موند 

روز مادر بهش ز نمیزنم 

عید هم نمیرم خونشون باید تنبیه بشه 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرطور راحتی ولی بعد این دهن شوهرت فلفل بریز خبرچینی نکنه به مادرش

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

همسرتو ادب کن نه مادر شوهرتو عزیزم 😘 

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 

چقدرم ک تنبیه عروسا برای مادرشوهر مهمه

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙

حالا دوست ندارید بهش هدیه روز مادر بدید اشکالی نداره ولی اونی که باید تنبیه بشه همسر خودتون هست نه مادرش. بخصوص که نمی دونید چی شنیده که ناراحت شده. شاید همسرتون موردی درباره خودشون هم بهش گفته مثلا اینکه شما درباره ش حرف بدید زدید یا مسائلی از این دست