شادابان مدیر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 306 عنوان رنگ مو بنظرتون چی خوبه🥺 | مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 41 پست میخوام رنگ مو روشن بزارم خیلی وقته موهام مشکیه چه رنگی خوبه بنظرتون 1401/10/11 | 13:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شادابان مدیر استارتر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 306 همین رنگی ک خودم میزارم کل وسایلشو با صد یا نهایت ۲۰۰ میخرم ولی اگر همینو بخوام برم سالن آرای ... اتفاقا خوب کاری میکنی منم دوست دارم خودم انجامش بدم ولی اعصابم بهم میریزه حوصله ندارم 😭
شادابان مدیر استارتر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 306 اینقدم زوق داره هر ۵ دقه میاد میبینه میگه رنگ گرفته نگرفته بعد مثلا یجا میریم جلو جلو یواشکی ... شوهر نیس که فرشته س قدرشو بدون 🙂
ماماآهی عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 961 بنظر من یه زن باید خود کفا باشه همه کارشو خودش انجام بده ۱۶ سالم بود ازدواج کردم اصلا آرایش بلد نبودم همه مسخره م میکردن اما الان یپا آرایشگر شدم گاهی اوقات شوهرم میگه تو میتونی عروسم آرایش کنی من یه مادر ۲۲ ساله هستم ک قیافه ۳۰ میخورم و درونی ۴۵ ساله
ماماآهی عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 961 شوهر نیس که فرشته س قدرشو بدون 🙂 شوهر من خیلی هم فرشته نبود اینقد روش کار کردم اینقد جنگ و جدال شد ک اعصابم حتی کشش نداره تعریف کنم ولی کم کم با صبر و حوصله به راهش آوردم من یه مادر ۲۲ ساله هستم ک قیافه ۳۰ میخورم و درونی ۴۵ ساله
شادابان مدیر استارتر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 306 بنظر من یه زن باید خود کفا باشه همه کارشو خودش انجام بده ۱۶ سالم بود ازدواج کردم اصلا آرایش ب ... منم خودم ابرو هامو بر میدارم اصلاح و اینا چند بارم خودم موهامو رنگ کردم حتی با دکلره خیلی وقته رنگ نکردم دیگه حوصله ندارم تنبلم دیگه 😁😂😂
شادابان مدیر استارتر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 306 شوهر من خیلی هم فرشته نبود اینقد روش کار کردم اینقد جنگ و جدال شد ک اعصابم حتی کشش نداره تعریف کنم و ... انشاالله همیشه آرامش داشته باشی عزیزم به نظرم زن با سیاست و زرنگی هستی
ماماآهی عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 961 منم خودم ابرو هامو بر میدارم اصلاح و اینا چند بارم خودم موهامو رنگ کردم حتی با دکلره خیلی وقته رنگ ن ... منم اتفاقا چند وقتی رنگ نکردم حدودا یکسالی هس ابروهامو برنداشتم😬ولی همیشه صورتمو برمیدارم ایندفعه شوهرم بهم خیره شد گفت خجالت نمیکشی زن شوهر دار موهاتو رنگ نمیکنی من یه مادر ۲۲ ساله هستم ک قیافه ۳۰ میخورم و درونی ۴۵ ساله
ماماآهی عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 961 منم اتفاقا چند وقتی رنگ نکردم حدودا یکسالی هس ابروهامو برنداشتم😬 ولی همیشه صورتمو برمیدارم ... ممنون همچنین من شوهرم ۳۰ سالشه خودم ۲۰ سالمه یه پسر دارم یکسال نیمش شوهرم خیلی اخلاقای تکی دارهک شاید محدود آدمایی بتونن باهاش کنار بیان ولی من یجوری دارم باهاش زندگی میکنم ک خانوادش موندن من یه مادر ۲۲ ساله هستم ک قیافه ۳۰ میخورم و درونی ۴۵ ساله
شادابان مدیر استارتر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 306 منم اتفاقا چند وقتی رنگ نکردم حدودا یکسالی هس ابروهامو برنداشتم😬 ولی همیشه صورتمو برمیدارم ... 😂😂منم ابرو هام دخترونه بر میدارم رنگم که خیلی وقته میحوام تغییر کنم
ماماآهی عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 961 ممنون همچنین من شوهرم ۳۰ سالشه خودم ۲۰ سالمه یه پسر دارم یکسال نیمش شوهرم خیلی اخلاقای ... از بعضی اخلاقاش بگم سرده دست بزن داره وضع اقتصادی زیر خط صفر بدون خونه ماشین یا وسایل اولیه زندگی حساس و شکاک عصبی ولی یه خصوصیات که داره ک میدونم خودش یه نعمته چشمش پاکه و چشمش دنبال هیچ کس نیس من یه مادر ۲۲ ساله هستم ک قیافه ۳۰ میخورم و درونی ۴۵ ساله
ماماآهی عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 961 با این همه تفاسیر باز من ساختم و کنار آمدم تا اینکه الان ۵ سال گذشت و خودش خدا رو شکر داره درست میشه من یه مادر ۲۲ ساله هستم ک قیافه ۳۰ میخورم و درونی ۴۵ ساله
شادابان مدیر استارتر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 306 با این همه تفاسیر باز من ساختم و کنار آمدم تا اینکه الان ۵ سال گذشت و خودش خدا رو شکر داره درست میشه ... خدارو شکر عزیزم همیشه خوش باشید🌹😍