2777
2789
عنوان

خواهر شوهر 😐😐

698 بازدید | 22 پست

دوران عقدم خونه ی پدر شوهرم 

پدر شوهرم گف پفیلا درست کن 

منم رفتم درست کنم 

خواهر شوهر از خودم کوچیک تر اومده میگه میتونی درست کنی 

یا بده من درست کنی میسوزونیش برات حرف در میارن 

منم گفتم برو مرسی بلدم 

شوهرم میگه اشتباه می‌کنه بهت اونطوری میگه 

میگفتی بیا درست کن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو عقد زیاد نرید خونه ی پدرشوهر و برای خودتون ارزش قائل باشین اون بچه رو هم درک کنین پدر مادر نداره

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 

بگو نه عزیزم خداروشکر از پس همه چی بر میام نگران نباش گلم 

خونه شوهر دیگه از اینا زیاده

شما باید تحملت رو بالا ببری هر حرفی رو به کتفت بگیری😅

بخدا اگه سر حرفی بخوایم ناراحت بشیم که پیر میشیم

من روزای اول سر هر حرفی ناراحت میشدم روزگارم سیاه شده بود الان اهمیت نمیدم واقعا حالم بهتره😍

زیاد جدی نگیر پس  اون بچه پر از عقده و درده  یه سیاستی پیش بگیر مهارش کنی

من همیشه بهش مهربونی کردم 

یه جایی میرم براش چیز میز میخرم 

دوسال کوچیک تره زیادم بچه نیس 

ولی اینم بگم از من بد میگف به خواهر شوهرایه اصلیم 

و مادر شوهرم و اینا 

تازه فهمیدن 

اونا 

من همیشه بهش مهربونی کردم  یه جایی میرم براش چیز میز میخرم  دوسال کوچیک تره زیادم بچه نی ...

چند سالشه

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 

اشکال نداره حتما رو شوخی گفته

توهم با شوخی یه چیز میگفتی

من باید موفق شم چون سلیقه خیلی گرونی دارم💎💚♡♡♡مطمئنم خدا منو به آرزوهام میرسونه، چون اون خدای معجزه هاست:)💚💋
من همیشه بهش مهربونی کردم  یه جایی میرم براش چیز میز میخرم  دوسال کوچیک تره زیادم بچه نی ...

برات مهم نباشه اصلا همین که شوهرت پشتته بسته

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 

مادرش کجاس پس چرا بعضیا فق بچرو پس میندازن 🥲اون بچم بنظرم کسیو نداره  میترسه این خانوادشو ازدست بدع حسود شده بنظرم باهاش مث یه رفییق  شو بهش حس ارامش بدع اگر درست نشد ی تودهنی بزنش وتمام ومحلش نده

دخترخوبیم تولو خدا تعلیقم نکنید🥲

عزیزم حالا یه چیزی گفته اینقدر اهمیت نده به هر حرفی.در ضمن خونه مادرشوهرت زوده بهت بگن چی درست کن یا اینکارو کن.زیاد نرو و هی نگو من از همتون بهتر بلدم فردا همه کاره اون خونه میکنتت و دیگه نمیشه درستش کرد.