2777
2789
عنوان

فالگیر

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 21 پست
نمیدونم.  ولی ما ی همسایه داریم فا. ل میگیره قهوه و اینه دعا میده انفد مشتری داره اونم همش با ...

بابا شما یه پیج ف ال بزن درآمدت میلیونی میشه ولی خو من فامیلمون از اول انرژی این کارو داشت میگفت کلی بستگی میاره هم تو زندگی فالگیر هم کسی ک ف ال میگیره برای همین کارشو گذاشت کنار

بابا شما یه پیج ف ال بزن درآمدت میلیونی میشه ولی خو من فامیلمون از اول انرژی این کارو داشت میگفت کلی ...

کلا این چیزا زیاد جالب نیس

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا این چیزا زیاد جالب نیس

آره اصلا پی این چیزا نریم بهتره منم یه موقع هایی ک دلم میگیره میگفتم تو اینستا انجام بدن که بدتر دو تا چیز میگفت دلمو خون میکرد😂

آره اصلا پی این چیزا نریم بهتره منم یه موقع هایی ک دلم میگیره میگفتم تو اینستا انجام بدن که بدتر دو ...

من خودمم چند باری رفتم سراغ ابن چیزا😂😂

من یبار چند سال قبل تو تلگرام انجام دادم همه درس گف الانم دنبال پیجش میگردم پیدا نمیکنم 

حرف اسم اول همسرم و مشخصات ظاهرشو اسم فامیلمون ک درس گف بهم حسودی میکنه زیاد جلو چشش نباشم خوبه تا دعا طلسم نکنه 

دوستامو گف دوری کن راس بود و یه چیزای دیگه 

بعد احیانا دعا  چه ربطی به عید و دم عید داره ؟

نه ربطی نداره منظور اون خانوم ینی تو این مدت کم اینقد در آمد داشته منظورش اینه آخه چند روز بد عید پدرش مرد چند ماهیی کار نکرد  بد دوباره شرو کرده. ب مادر شوهرم گفته بود دم عید اینقد کار کردم ولی بد فوت پدرم چند ماهی کنار گذاشتم.