2777
2789

کو کو سیب زمینی.

سیب زمینی و آپ پز کن و نمک و ادویه بزن و بزار سرخ بشه.. همین😅

خدایا .. خدای مهربونم .. بابت زندگیم که خوشبختم و تو آرامشم شکرت 🤲🤲🤲خدای مهربونم بابت همسرم .. عشق زندگیم که با تمام وجودم عاشقشم شکرت ❤❤❤خدا جونم .. بابت دوتا فرشته های زندگیم که بهم دادی شکررررت ... همیشه شکررررت .‌ بابت نداشته هام هم شکرت .. 🥰🥰🥰 خدایا شکرت که مادرم و برادرم رو دارم تا همیشه پشت و پناهم باشن.. درسته که پدر ندارم 💔ولی تو رو دارم که مثل کوه بالای سرمی خدا جونم 🥺❤ عاشقتم خدا جونم.... عاشقتممممم❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرغ آب‌پز کن بعد سرخ کن با سیب زمینی. با نون خوشمزه میشه اما اگه دوس داشتی کنارش برنج هم بپز با پیاز داغ و کشمش و کمی زعفرون  

یا بریونی درست کن خیلی زود آماده میشه ...گوشت چرخ شده با پیاز تفت بده روش کمی رب گوجه بریز... سیب زمینی سرخ کن بذار کنارش با نون خوشمزه س

به مامان چیزی نگو....🖤

سمبوسه هم اوکیه 

دو پیازه هم اوکیه

واسه دو پیازه سیب زمینی آب‌پز کن... پیاز و ادویه جات تفت بده کمی نعنا بریز روش بعد سیب زمینی های آب‌پز رو بریز روش قاطی کن بذار یه ربع با شعله ی کم روی گاز بمونه تا حسابی مزه دار شه

برای سمبوسه همین مواد دو پیازه رو بذار با نون لواش سمبوسه درست کن سرخ کن 

یا میتونی مرغ تفت بدی با کمی رب گوجه با نون یا برنج 

خوبه دیگهههه 🤭

به مامان چیزی نگو....🖤
سمبوسه هم اوکیه  دو پیازه هم اوکیه واسه دو پیازه سیب زمینی آب‌پز کن... پیاز و ادویه جات تفت ب ...

پیاز رو واسه دو پیازه چجور خورد کنم؟خلال باشه؟یا نگینی؟

ایول بخاطر همین کل غذاهارو بلدی😂😅

خخخخخ😂😂😂😂

میتونی همون ران مرغ ک داری رو با پیاز نگینی یا رنده شده تفت بدی با ادویه جات خیلی کم بعد کمی آب بریز روش و زمانی ک خوب پخت و آبش کشیده شد کمی زعفرون بریز روش بذار ب خوردش بره.. وای عالی میشه هم با نون هم برنج 

ولی رب گوجه نزن چون زعفرون ریختی روش و خیلی هم ادویه نزن ک عطر و بو و طعم زعفرون حس شه 

به مامان چیزی نگو....🖤

یه غذای دیگه هم بگم ک عاشقشم🤤 ولی خب این تایم میبره 

گوشت لقمه ای و پیاز رنده شده رو ک تفت دادی روش کمی زردچوبه، فلفل سیاه، کمی دارچین و پودر لیمو عمانی یا مغز یدونه لیمو امانی رو بریز... تفت بده بعد آب بریز ب مقدار کم....... (ادویه جاتش همینه چون آخر سر زعفرون میزنی، طعم اصلی رو زعفرون میده... اگه چوب دارچین داشتی یدونه کوچولو هم بنداز داخلش ) 

وقتی پخت آبش باید جوری باشه ک مث خورشت زیاد هم نباشه کم هم نباشه آخر سر زعفرون بریز روش هرچی بیشتر خوشمزه تر میشه 

کنارش سبزی پلو درست کن نوش جان کن

عالی میشه 🤤😋

به مامان چیزی نگو....🖤