2789
عنوان

گودی زیر چشم

1744 بازدید | 7 پست

زیر چشم خیلی کودن کم خونی ندارم و وزنم مناسب هستش در طول روز آب کافی مصرف می کنم نمیدونم چرا زیر چشمام خوب نمیشن هم گودن هم  سیاه چیکار کنم به نظرتووون؟T----Tولی خدا قیامی شبیه مرده ها و معتاداست

منم‌تازگیا اینطوری شدم😶

شهیدپابرهنه‌ای‌که‌حتی‌یه‌عکس‌درست‌حسابی‌هم‌نداشت ، شهیدی‌که‌ناجوانمردانه‌به‌شهادت رساندند... #برای‌شهیدمظلوممان‌سیدروح الله‌عجمیان💔🖤نام‌ویادت‌گرامی،راهت‌ادامه‌دارد...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام عزیزم

علت گودی دور چشم که فقط کم‌خونی و کم‌آبی نیست. میتونه بخاطر افزایش سن، ژنتیک، خستگی، استرس، نور خورشید، بی‌خوابی، کمبود غذایی، فشار خون، اختلال کلیه، بیماری عروقی، آلودگی هوا، در معرض دود سیگار بودن و... باشه. و حتما تاثیرشون هم طولانی مدت بوده. بنابراین اول باید علت یا علتها رو پیدا کنی بعد درمان. طبیعتا درمانش هم زمان میبره و کوتاه مدت نمیشه. پس بنظرم یه چکاپ برو پیش متخصص. البته بعضی از این دکترا که عجله مارو میبینن و فقط دنبال پول هستن، تزریق و جراحی رو نسخه میکنن که اونم کوتاه مدته و عوارض خودشو داره. اگرم حوصله هیچکدومو نداری، با یه میکاپ ساده بپوشونو خیلی به خودت سخت نگیر.  

دقیقا زیر چشم منم همینقدر گود بود و خیلی زشت شده بودم ینی بدون کرم پودر و کانسیلر جایی نمرفتم آخر رفتم پیش دکتر سارا لطفی فیلر زدم خیلی خوب شد خیلی راضیم توام برو فیلر بزن