2777
2789

پسر من یبار عکس پای لختشو تو دیوار برا ی فروشنده فرستاده بود ولی شکر خدا رون ب پایین بود🥴🤣

یبار من از حموم درومدم با ربدوشامبر بودم این عکس گوشه ربدوشامبر منو استوری کرده بوده بعد گوشی قاطی کرد و خاموش شد همه تند تند ب گوشیم زنگ میزدن این چیه شوهرت استوری کردهههههه.شکر خدا نفهمیدن چیه😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ی بار ماسک خیار گذاشته بودم شکلک درآوردم عکس گرفتم پسرم واسه شوهر خواهر شوهرم فرستاده بود.خدا رو شکر بسته نداشت زود فهمیدم پاکش کردم

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴
من ی بار ماسک خیار گذاشته بودم شکلک درآوردم عکس گرفتم پسرم واسه شوهر خواهر شوهرم فرستاده بود.خدا رو ...

اگه وات ساپ  جیبی بوده که مونده براش

میشه برای رسیدن به آرزوهام یدونه صلوات مهمونم کنی😊😄
چرا باید گوشی نت دار دست بچه باشه چرا باید اجازه داشته باشه اصلا بدون اطلاع دست به گوشی بزرگتر بزنه

این خودش بلده همه نت و اینارو روشن کنه.شوهرم گوشی ب دست خوابش برده بوده این از دستش قاپیده من از حموم اومدم گرفته مارمولک

پسر منم با گوشیه باباش فیلم منو گرفته بود منم موهام باز بود با بلوز و شلوار خونگی حدود سه ثانیه گرفته بود برا همه مشتری های همسرم تو واتس آپ فرستاده بود شغل همسرم آزاده مشتری زیاد داره حدودا برا بیست سی نفر فرستاده بود ولی خیلی سریع قبل اینکه نگاه کنن همه رو پاک کردم 😂😂😂

اگه وات ساپ  جیبی بوده که مونده براش

نه تو اینستا

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴

ی معلم زبان داشتن خیلی بداخلاق بود بعد ک اعتراض کردیم عوضش کردن

کلاسا انلاین بود تو اسکایپ

یبار دیدم پیام داده بیمعرفت بداخلاق تو خیانت کردی😳🤕

حالا دخترم ۶سالش بود هنوز مدرسه هم نمیرفت ولی نوشتن بلد بود

بعدش گفتم اینا چیه اصلا معنیشو نمیدونست☹️ گفت تو فیلم یاد گرفتم

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️