2777
2789

با توجه نفوذ تکنولوژی در همه ابعاد زندگی مدرن شاید بتوان خودمان را اولین و آخرین نسلی بخوانیم که زندگی بدون اینترنت را تجربه کرده است.

زندگی که نتها تکنولوژی در همه ابعاد پا میدان گذاشته بلکه معجزه ای به نام هوش مصنوعی مانند یک کاتالیزور با سرعت هر چه تمام تر آن را فعال کرده است.

یکی از لوازمی است که به جای یک نگهبان معمولی نگهبانی 24 ساخته می دهد تا انسان مدرن نیروی کار زنده را بازنشسته و نیروی هوشمندی را به کار گیرد.

اگر چه این جایگذین کمی بی رحمانیه به نظر می آید اما با در نظر گرفتن شایسته سالاری هر کسی دوربین مداربسته را انتخاب می کند شرکت های تولید دوربین مداربسته از جمله دوربین داهوا و دوربین مداربسته شیائومی سالهاست در تلاشند که جای این نیروی انسانی را به خوبی پر کنند تا اثری از نیروی انسانی در کارها نباشد.

دوربین مداربسته ها به خوبی تربیت شده اند تا مانند یک نگهبان کار کنند. برای مثال دوربین مداربسته با حرکت اجسام به خوبی هشیار شده و می توانند به محض وجود جنب جوش این مسئله را اطلاع دهند اما موضوع به همین سادگی نیست چرا که همین الگوریتم تشخیص حرکت سالهاست که استخوان شکسته و پخته شده تا به شکل امروزی قابل استفاده باشد.

الگوریتم های قبلی با حرکت حیوانات و ریزش برگ درختان فعال می شدند؛ همین باعث بساری از هشدارهای کاذب و آزاردهنده بود.

در نهایت الگوریتم های دوربین مداربسته امروزی به تفکیک با وسایل نقلیه و انسان ها به خوبی آشنا شدند و به محض روئیت هر کدام زنگ هشدار به صدا در می‌آید.

این مطلب همین جا به پایان نمی رسد و اگر دوست دارید درباره آن بیشتر بدانید و بخوانید برایم نظر بگذارید تا بخش جالب تری از دنیای تکنولوژی و دوربین مداربسته را به تصویر بکشم.

من به عنوان یه دهه هفتادی زندگی بدون گوشی هوشمند و اینترنت رو تجربه کردم اما اصلااااا به خاطر نمیارم

همین ده یازده سال پیش بودا. ولی یادم نمیاد قبل گوشی چطور زندگی می کردم

یا الان زامبی شدم یا اون موقع زامبی بودم🥴

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من به عنوان یه دهه هفتادی زندگی بدون گوشی هوشمند و اینترنت رو تجربه کردم اما اصلااااا به خاطر نمیارم ...

وای دقیقا.... من متولد اول هفتادم ولی چیزی یادم. نمیاد. فقط یادم میاد گوشی نوکیا بابامو برداشتم خیلی احساس لاکچری بودن بهم دست میداد. دیگه منو باید از آسمونا میگرفتن

خدایا مرسی