2821
2789
عنوان

کیک پز برقی

8824 بازدید | 22 پست

خانومای کد بانو سلام..

میشه تو کیک پز برقی قالب بذاریم؟؟؟

من تو خود کیک‌پز کیک درست میکنم خوب میشه اما دلم میخاد یکم شکل قشنگی بدم ب کیک ساده نباشه از این قالبایی ک تو فر میزاریم ایا میشه تو کیک پز بزاریم؟کسی تجربه ای داره؟

من ندارم ولی به احتمال زیاد میشه.. چون قابلمه بزرگ میذارم رو گاز. گرم که شد مواد رو میریزم تو قالب و میذارم تو قابلمه درشو دم کنی میذارم قشنگ پخت میشه.. البته یه چیز فلزی مث کاتر میذارم زیر قالبم تو قابلمه. این کپک پز توهم الان کار همین قابلمه که میگم میکنه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من میذارم و میشه عزیزم

جدی😍کیک پزت چ مدلیه؟

چرب میکنی قالب رو و موادتو میریزی تو قالب بعد میزاری تو کیک پز اره؟؟؟چ مدت میزاری؟من همیشه۴۵دقیقه ای امادس با قالب هم همین تایم؟

مبشه مختصر توضیح بدی؟

من ندارم ولی به احتمال زیاد میشه.. چون قابلمه بزرگ میذارم رو گاز. گرم که شد مواد رو میریزم تو قالب و ...

کاربرد اون کاتر چیه؟ منم باید تو کیک پز بزارم؟

اره مث قابلمس فقط روی درش المنت داره ب برق وصل میشه

چن دقیقه ای پخت میشه کیکتون؟

کاربرد اون کاتر چیه؟ منم باید تو کیک پز بزارم؟ اره مث قابلمس فقط روی درش المنت داره ب برق وصل میشه ...

اون کارتر برا اینه که از بدنه قابلمه فاصله داشته باشه زود داغ نشه بسوزه..پس دیگه عالی میشه روش هم برشته میشه..

برا من۴۵ دقیقه حدودا..

جدی😍کیک پزت چ مدلیه؟ چرب میکنی قالب رو و موادتو میریزی تو قالب بعد میزاری تو کیک پز اره؟؟؟چ مدت می ...

مدلش یادم نی دارم صبحونه میخورم پاشدم نگاه میکنم 

اول کیک پزو میزنم ب بزق ک گرم شه تا مواد کیکم رو آماده کنم بعد هم قالب رو چرب میکنم و مواد میریزم و میذارم آماده شه برای منن همین تایمه حدودااا

من لازانیا هم درست میکنم توش و کلا کاربردی هست برام 

چقدر زیبایند آنان ک از ریشه خوبند:)
مدلش یادم نی دارم صبحونه میخورم پاشدم نگاه میکنم  اول کیک پزو میزنم ب بزق ک گرم شه تا مواد کیک ...

مال من این مدلیه..

چ خوووب منم دوس دارم کار باهاشو یاد بگیرم😢

برا لازانیاهم تو قالب میزاری؟یا تو خود کیک پز؟ چ تایمی برای اون میدی؟

اگ بخام قالب بزارم باید کاترم بزارم یا مث همیشه پخت کنم؟

ببین گیانکم مه تو قابلمه زیر قالب کاتر میذارم چون از زیر حرارت زیاده میگم نسوزه..ولی تو نذار.چون از بالا هم حرارت داره. چون اگه کاتر بذاری قالب به در نزدیک میشه بالای کیک زود میپزه و وسط کیک خام میمونه..

اخرسر اگه دیدی کیکت پخته ولی روش برشته نشده دو سه دقیقه کاتر بذار زیر قالبت تا از بالا هم خوب پخت شه

2825
2823
2791
2779
2792