بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
بالاخره باید یه مقدار بپذیری که شرایطت خاصه چون تک فرزنده و مشخصه وابسته هستن . شما اگر خونه جدا هم بری شوهرت دائم در رفت و امد بین دو خونه هست . شاید اگر اونجا باشی زمان کمتری تلف بشه و بتونی بهتر مدیریت کنی . اگر از اول بنای ارتباطات رو درست بذاری میشه با مادرشوهر هم همسایه شد. تعمیرات هم که کاری نداره
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
من همسایه مادرشوهرم هستم یعنی هر روز کارم شده گریه هر دقیقه اینجاس هرشب با شوهرش میان من یه شب نمیتونم با شوهرم تنها باشم روزای تعطیل یا میخواد دکتر بره یا یه وسیله ای چیزی خراب کرده شوهرمو ببره درست کنه مهمون دعوت میکنم میان میشینن مهمون منم معذب میشه دو تا کلمه حرف نمیتونه بزنه نمیتونن راحت باشم اقوام بهم میگن ما بیایم خونتون اونا هم بیان ما رومون نمیشه بشینیم دوست داریم راحت باشیم پس فعلا خونتون نمیایم