2789
عنوان

مادر شوهرم

568 بازدید | 66 پست

شوهرم تک فرزنده 

مادر شوهرم گیر داده باید طبقه ی دوم خونه زندگی کنید 

من دوست دارم مستقل باشم🥺

طبقه ی بالا هم کلی نیاز به تعمیر و خرج داره چیکار کنم😟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بش بگو زندگیه خودمونه شریکی تعیین میکنیم شما حرص مارو نخور

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
دوری و دوستی هرگز اینکارو نکن وقتی الان اینکارو میکنه ک باید اونچا زندگی کنین دوفردای دیگه تو همه کا ...

الان یه شلوار بخر تا ته ماجرا رو در نیاره که کجا خریدم چند خریدم ول کن نیست

بالاخره باید یه مقدار بپذیری که شرایطت خاصه چون تک فرزنده ‌و مشخصه وابسته هستن . شما اگر خونه جدا هم بری شوهرت دائم در رفت و امد بین دو خونه هست . شاید اگر اونجا باشی زمان کمتری تلف بشه و بتونی بهتر مدیریت کنی . اگر از اول بنای ارتباطات رو درست بذاری میشه با مادرشوهر هم همسایه شد. تعمیرات هم که کاری نداره 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
الان یه شلوار بخر تا ته ماجرا رو در نیاره که کجا خریدم چند خریدم ول کن نیست

بری اونجا باشی ک بدتره آرامشو ازتون میگیره اینقدر این موردا دیدیم ک ب غلط کردن افتادن ک چرا رفتیم یجا زندگی کردیم با شوهرت صحبت کن بگو ازالان اینجوریه بریم اونجا هم بدتر میشه مگه دوس نداری بینمون آرامش باشه 

من همسایه مادرشوهرم هستم یعنی هر روز کارم شده گریه هر دقیقه اینجاس هرشب با شوهرش میان من یه شب نمیتونم با شوهرم تنها باشم روزای تعطیل یا میخواد دکتر بره یا یه وسیله ای چیزی خراب کرده شوهرمو ببره درست کنه مهمون دعوت میکنم میان میشینن مهمون منم معذب میشه دو تا کلمه حرف نمیتونه بزنه نمیتونن راحت باشم اقوام بهم میگن  ما بیایم خونتون اونا هم بیان  ما رومون نمیشه بشینیم دوست داریم راحت باشیم پس فعلا خونتون نمیایم 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»