2777
2789
عنوان

عمل سینه

2446 بازدید | 8 پست

سلام خانما من سه شنبه عمل دارم کیا عمل فیبرو آدنوم سینه یا کیست داشتن خواهش میکنم بیاین،

دکتر گفته که هاله ی سینه رو برش میده چون تعدد توده دارم و دسترسی راحت داشته باشه

کیا هاله ی سینه شون بخیه خورده تا حالا؟ جای بخیه چطور شده؟

من خودم دوس دارم از زیر برش بده،واقعا نمیدونم چیکار باید کنم...

استرس دارم

😪😪😪

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

با مامتومی بدون برش و جراحی فقط از طریق یه وسیله جراحی و سونو محل فیبروادنوم رو پیدا می کنن و درش میارن. برو پیش دکتر پریسا عظیمی نژادان. تهران. بدون جراحی باز برات درش میاره من پنج سال پیش با هزینه چهار ونیم میلیون تو مطب برام درش آورد. دیگه الان نمیدونم چقدر میشه هزینه اش. ولی حتما یه سر برو پیشش. منم عمل باز بهم نوبت داده بودن چندین دکتر رفتم تا ایشون رو پیدا کردم

لطفا اگه امکان داره برای شادی روح عزیز آسمونی من یه فاتحه و صلوات مهمونش کنید🙏

با مامتومی بدون برش و جراحی فقط از طریق یه وسیله جراحی و سونو محل فیبروادنوم رو پیدا می کنن و درش می ...

اخه تعدد داره برای من 

یکی نیستش 

چطور خارجش کردن؟

یعنی تخلیه ش کردن با سرنگ؟!

اخه تعدد داره برای من  یکی نیستش  چطور خارجش کردن؟ یعنی تخلیه ش کردن با سرنگ؟!

با سرنگ که نه اونی که دیدی با سرنگ انجام میدن اون نمونه برداری بهش میگن این یه روش جدیده اون زمان فقط این دستگاه رو تو ایران خانم دکتر عظیمی نژادان داشت. ببین من برا سه روز بعد بهم نوبت عمل داده بودن تا ایشون رو پیدا کردم گفتم بذار اینجا هم برم. که خداروشکر جایی درستی رفتم. ببین مطبش فوق العاده فوق العاده شلوغه من اون زمان ساعت ۳ و نیم صبح نوبتم شد. اگه بخوای بری باید حضوری بری نوبت بگیری خیلی خواهش کنی تا بیمار جدید ویزیت کنه باید به منشی‌هاش وضعیتت رو شرح بدی بگی نوبت عمل بهم دادن و.... تا شاید بهت نوبت بده هر کار کردی نوبتش بگیر ببین از کل ایران میان پیشش. بعد هر نظری خانم دکتر داد دیگه هیچ شکی نکن و نترس برو انجام بده.

لطفا اگه امکان داره برای شادی روح عزیز آسمونی من یه فاتحه و صلوات مهمونش کنید🙏

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز