2777
2789
عنوان

رفلاکس

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 26 پست
چنبار دادی ؟ ساعت ده شب دادی؟

پنج شیش بتر ولی زن پسرعموم گفت بیشتر شیشه شربتو تموم کرده من دپس نداشتم زیاد بدم گفتم عوارض نداشته باشه ولی کاملا گیاهیه دکترم خودش معرفی کرد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلی خوبی غذای کمکی رو شروع کردی؟

سلام عزیزم من امروز ب بچه ها لعاب برنج دادم دیروز دکترشون گفت بده بهشون حتی گفت آب جوشیده سردشده هم بده الان پنج ماه و ده روزشونه البته 

سلام عزیزم من امروز ب بچه ها لعاب برنج دادم دیروز دکترشون گفت بده بهشون حتی گفت آب جوشیده سردشده هم ...

من موز له شده با اب جوش

لعاب برنج

لعاب انواع آش 

حتی لعاب آش دندونی

لعاب سوپ

سیب رنده شده با قاشق

دادم

خیلی غذا دوس داره

پنج ماه و ۲۰ روزشه

میخام حریره بادام بخرم با بیسکوییت مادر 

😉

حالا من یکاری کردم 

توری استیل چایی داری؟؟؟

داخلش دو قاشق برنج نیم دانه ریختم

گذاشتم وسط قابلمه مرغی که به خودم میپزم.

قشنگ برنج له له و خوشمزه با اب غذام پخت.

وسط ابگوشت بزار.وسط خورشت.

ادویه و روغن رو باید کمممم یا نزنی

انقده خوشش اومد 

البته باز اب جوش ریختم و رقیق شده دادم.

😉

من موز له شده با اب جوش لعاب برنج لعاب انواع آش  حتی لعاب آش دندونی لعاب سوپ سیب رنده شده ...

ب سلامتی عزیزمراستی موز و سیب زود نیس الان؟

من شنیدم اول لعاب برنج بعد فرنی بعد حریره بادوم بعد بیسکوییت آخر سر میوه

حالا من یکاری کردم  توری استیل چایی داری؟؟؟ داخلش دو قاشق برنج نیم دانه ریختم گذاشتم وسط قاب ...

وای من یکم میترسم 

خیلی زود نیست برااینا ؟

تازه ب من گفتن حجمشم باید ی قاشق باشه 

حالا من یکاری کردم  توری استیل چایی داری؟؟؟ داخلش دو قاشق برنج نیم دانه ریختم گذاشتم وسط قاب ...

اتفاقا من بچه بودم مامانم ی کیسه نخی داشت برنجو هویج برام میریخت تو اون کیسه درشو میبست میذاشت تو مرغ یا آبگوشت قشنگ میرفت تو خوردش