2777
2789
عنوان

رفلاکس

330 بازدید | 26 پست

سلام دوستان من دو قلوی پسر دارم اونم سه ماهه خیلی خیلی با رفلاکس و کولیکشون اذیت شدم برای همین تصمیم گرفتم این تاپیک رو بزنم تا شاید بتونم کسی رو نجات بدم 

ممنون میشم اگه تونستی تجربتو تو این تاپیکم بگیhttps://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=8752845&slug=دورهمی-مامان-باردارا&postId=266593097

ترجیع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم😐🤪مگرنه قد یه ترجیح سواد دارم دوست عزیز...لعنت به هرچی گزارش زنه الکیه...کاربر sasajon هستم کاربریم بخاطر مرغ پرید😂

یکی از قل ها از قبل ده روزگی مشخص شد ک رفلاکس شدید داره طوری ک از دهن و دماغ شیر بیرون میزد از اولم شیرخشکی بود انواع شیر خشک های مخصوص رفلاکس رو براش امتحان کردم ولی اصلا فایده نداشت انقدددد بی قرار بود ک هر دو ساعت شیر میخورد ولی ب محض اینکه شیشه رو از دهنش درمیاوردم فقططط گریه میکرد دقیقا تا تایم شیر بعدیش گریه میکرد هر چقدر عمودی نگهش میداشتم راه میرفتم آروغشو میگرفتم فایده نداشت با آروغ بالا میاورد طوری ک پرتاب میکرد و تمام فرش و لباس خودشو خیس مبکرد کامل بعد ک یه ذره اروم میشد دوباره گشنش میشد و تایم شیر بعدیش میرسید  و روز از نو روزی از نو 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خلاصه هر کاری کردم هرررر کاری مقدار شیر کمتر تو فاصله کمتر دادم حتی هر یک ساعت شیر میدادم بیست دقیقه عمودی نگه میداشتم اون یکی قل رو کامل دادم مامانم و تمام وقتمو رو برای این قل گذاشتم انواع دکتر و شیر و دارو رو امتحان کردم ولی فایده نداشت از شدت خستگی فقط گریه میکردم تا اینکه یه متخصص کودکان قرص نکسیوم رو بهم معرفی کرد مال شرکت آستارازینکا هر یدونه قرصش ده تومن و با بدبختی پیدا کردم نصف صبح و نصف شب بهش میدادم آب رو آتیشه معجزه کرد انقدددد هوب شده بچم ک از خوشحالی مثه دیوونه ها میرقصم و قهقهه میزنم فقط اینکه اگه خواستید بدید صبور باشید یه هفته ندید بعد قطع کنید و خسته شید بذارید اثر کنه من نصفش میکردم میذاشتم تو هاونگ حسااابی میکوبیدم بعد پنج سی سی اب و یه ذره قند یا یه سی سی قطره آد میریختم توش با معده خالی بهش میدادم و بعدش هم باید تا یک ساعت شیر نخوره 

بعد از شیر سریع بلندش نکنید یکم تو زاویه چهل و پنج درجه بچه رو نگه دارید بعد بلندش کنید موقع شیر دادنم زاویه همین قدر باشه در ضمن بچه های رفلاکسی معمولا تو خواب بهتر شیر میخورن و بالا نمیارن من وقتی شبا تو خواب بش شیر میدادم دیگه حتی آروغشم نمیگرفتم الانم هیچ شیر مخصوصی نمیخوره شیر یارانه ای بش میدم خیلی اوکی شده باش من امپرازول و هر چیزی ک بش فک کنید رو امتحان کردم فایده نداشته اینو از من گوش بگیرید فقط نکسیوم اونم قرصش ته تهش اگه قرصش گیرتون نیومد ساشه نکسیوم هم بد نیست بدید 

من این تایپیک رو سیو کردم  ممنونم ازت😍😍و ممنون از سحر

خواهش عزیزمایشالا ک بچت کولیکی نباشه ولی اگگگه کولیکم داشت بدون دارو خوبه مثل کولیکز ولی درمان اصلیش اینه بچه رو بذاری تو پتو تاب بدی طوری آروم میشه ک باورت نمیشه من بچم دوماهگی کولیکش خوب شد من برا سیسمونی دوتا تخت مامانم گرفته بود ولی ای کاش گهواره ننو میگرفت عااااالیه عالی اگه سیسمونی نگرفتی اینو مدنظر بذار گهواره ننو مثل پتو کار میکنه ازین گهواره قدیمیاس تنها درمان کولیک همینه ب نظرم چون کولیک دوره داره تا خوب شه برا من خداروشکر دوماهگی خوب شد ولی خدا میدونه از ساعت یازده شب تا دو شب من فقط پتو تاب میدادم تا بچم اروم شه گریه نکنه برااینکه کسی اذیت نشه یه طرف پتو رو وصل کرده بودم به نرده های در یه طرفشو خودم گرفته بودم تاب میدادم ولی اگه از اول گهواره ننو داشتم میتونستم اون یکی قل رو هم حتی همزمان نگهداری کنم 

ممنون که بفکرمونی😉😊 دوستت داریم مدیر🥰

فدای تو عزیزم

ترجیع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم😐🤪مگرنه قد یه ترجیح سواد دارم دوست عزیز...لعنت به هرچی گزارش زنه الکیه...کاربر sasajon هستم کاربریم بخاطر مرغ پرید😂
عزیزم دوقلوهاتو همزمان چجوری میخابونی شبها؟

ب کمک عمسر اگرم نباشه سرکار باشه یکی رو میذارم تو کریر تکون میدم یکی رو پا ولی اگه گهواره ننو دوقلویی داشتم کارم راحت تر بود