2821
2789
عنوان

فسنجون

134 بازدید | 10 پست

طرز تهیه راحتش رو برام توضیح بدیدددد

کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پياز زياد ريز ريز خورد كن تفت بده خوشگل بشه بعد گردو رو با دارچين بهش اصافه كن باز ي ٢،٣دقيقه تفت بده،زعفرونم زياد بزن بهش و سرخش كن با زردچوبه،اگه جوزهنديم داريم يكم بزن عالي ميشه،بعدم اب بگير روش

پیاز رنده میکنم تفت میدم ادویه میزنم گردوی اسیاب شده رو میریزم تو پیاز یکم تفت میدم روش آب میگیرم تا نصف قابلمه

لعاب گرفت رب انار میزنم

یا مرغ سرخ میکنم تو آب خورشت میزارم باهاش چندتا جوش بخوره یا کوفته قلقلی درست میکنم آخرش میریزم‌تو‌خورشت

واسه بهتر شدن طعمش هم میشه یه کم گلاب و‌زعفرون ریخت اندازه یه قاشق

تمام

مرغ ها را کمی تفت بده باپیاز نگین یکمی زرد چوبه بریز  گردو خورد شده را بریز بزار کمی روغن بندازه حالا رب انار بریز زعفران دم کرده را بزار بعد کمی جوش وک زد کم کن بزار مرغ بپزه وتمام 

پیاز رنده کن بزار تفت بخوره آبش که کشیده شد گردو چرخ شده بهش اضافه کن اونم تفت بده چند دقیقه خامیش گرفته بشه بعد آب جوش بریز بزار بپزه یکی دو ساعت زیرش شعله پخش کن بزار ته نگیرد آب هم بریز وگرنه خورشتت خوب نمیشه. بعد مرغ و با ادویه داخل یه ماهیتابه تفت بده و بهش اضافه کن رب انار هم بزن با شعله کم بزار بپزه تا جاذبیفته

پیاز رو نگینی خورد کن. سرخش کن قشنگ. زردچوبه و نمک بزن. 

بعد گردوی اسیاب شده رو تقریبا 1 ونیم لیوان با پیاز تفت بده. حواست باشه نسوزه. اخه سریع میسوزه. 

بعدش رب انار رو 3 یا 4 قاشق با اب سرد رقیق کن. بریز داخل گردو و پیازها. مرغاتو بنداز توش. به اندازه مرغات اب بریز روش. تامام. 

بزار اروم اروم بپزه. 

میتونی وسطای پخت مرغات پختش دربیاری استخوناشو بندازی بره و ریش ریش کنی. میتونی همونجوری تکه تکه بمونه. نووووش جونتون. 

من عااااااشق فسنجونم.