2789

کمبود اهن نداره؟ قطره اهن بهش میدی؟

برعکس دختر من خوابش زیاده اما ساعت خوابش تنظیم نیست. نمیتونمم درستش کنم. اصلا دوست نداره بخوابه ولی وقتی هم میخوابه زیاد میخوابه. شب بخوابه تا ده یا یازده ساعت میخوابه. بعدازظهر هم اگه بخوابه دو ساعت کمتر نمیشه سه سالشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بدشانسی شما.

پسر منم این مدلی بود .شبا تا ۳ بیدار بود صبح هم که من میخواستم برم سرکار با من بیدار میشد .

بزرگتر که شد حدود سه سالش بود دیگه شروع کردم بهش میگفتم هاپو اومده ببینه کی چشماش بازه که  بخورش😄😄از ترسش میخوابید 

بدشانسی شما. پسر منم این مدلی بود .شبا تا ۳ بیدار بود صبح هم که من میخواستم برم سرکار با من بیدار م ...

وای نترسونش تروخدا. منم یادمه مامانم همیشه مارو اینجوری میترسوند. من دیگه ترسش از ذهنم نرفته کمتر شده ولی کامل از ذهنم نرفته شبا اگه شوهرم نباشه با چراغ روشن میخوابم

وایت نویز براش پخش کن ، خونه رو تاریک کن تلویزیون و گوشی خاموش ،  روتین براش تعریف کن مثلا ماساژ قبل خواب قصه مسواک شمع روشن کردن ، حرف زدن مادر پسری با تن صدای آروم و زمزمه طور و... هر چی که دوست دارین،  هر شب هم تکرار بشه اینطوری شرطی میشه و می‌دونه این کار ها همیشه قبل خواب انجام میشه و کم کم واسش جا میفته نشونه های روتین که میبینه  خوابش می‌گیره  

.
وای نترسونش تروخدا. منم یادمه مامانم همیشه مارو اینجوری میترسوند. من دیگه ترسش از ذهنم نرفته کمتر شد ...

ترس الان شما ربطی به اون موقع نداره .شما خودت با فکر کردن به ترس تشدیدش میکنی.من تو دوران مجردیم یک ترسوی به تمام معنا بودم از بس فیلم ترسناک میدیدیم و حرف ترسناک میزدیم .ولی الان، ۱۰ شب مجبورم تنها باشم و شوهرم سرکاره ، از هیچی نمیترسم چون به ترس فکر نمیکنم.

ولی خب پسرم حقش بود 😆😆خیلی اذیتم میکرد با بدبختی میرفتم سرکار