2821
2789
عنوان

شده تاحالا

94 بازدید | 10 پست

دندونتون درد داشته باشه، بعد بخاطرش آب دهنتونو نتونین قورت بدین؟؟؟

من اول فک میکردم گلوم درد میکنه..الان متوجه شدم از دندون عقله نهفتم هس ک نمیتونم اب دهنمو قودت بدم..

درد میکنههه😭

نخووووون امضامو                                                               مگه نگفتم نخون؟حالا که خوندی لدفااا یه صلواتم بفرس برام، مرسی اه😂❤ جان جدت لایکم نکن🤕  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آخی آره خیلی اینطوری شدم  خب برو بکشش.خدا کمکت کنه خیلی درد داره

اره خیلی خیلیییی.. جراحی میخاد

قبلا خوب بودا

امشب یهو درد گرفت.. انقدرم ورم کرده لثه ام

نخووووون امضامو                                                               مگه نگفتم نخون؟حالا که خوندی لدفااا یه صلواتم بفرس برام، مرسی اه😂❤ جان جدت لایکم نکن🤕  
منم یه دونه دندون عقل نهفته دارم خواهر!دکتر گفته باید جراحی بشه....میترسم.ولی من درد ندارم

انشالله درد نیاد هیچدقت

منم خوب بود، امشب یهو درد گرفت جراحیم میخاد

ان شاءالله. خب باید زودی بری جراحی کنی...دیر رفتی اینجوری شده..ولی مراقبت بعدشم خیلیه

اخه قبلا کاریم نداشت، خیلی وقتم نیس ک درآوردن دندون عقل🤦🏻‍♀️ اره سخته

یا اگه نداری یدونه هل

مرسی عزیزم

هل میزارم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز