2777
2789
عنوان

حتما بخونید🖤

138 بازدید | 11 پست

پسرا حتما بخونین
یه پسر گذاشته بود تو پستش..

ببین داداش من،من تجربه کردم!
عاشقش کردم!
وابسته اش کردم!
در عین حال که باور داشتم عاشقم شده!
ذره ذره!
دلشو شکستم!
غرورشو خورد کردم!
گفتم نمیخوامت!
گفتم دوستت ندارم!
گفتم برو پی زندگیت!
گفتم دیگه به من زنگ نمیزنیا!
گفتم نبینم دیگه جلو چشمم باشیا!
ولی!
روزی رسید که فهمیدم بد کردم!
اونم دل داره!
احساس داره!
غرور داره!
اونم خدای خودشو داره!
فهمیدم تنها کسش بودم!
امیدشو نا امید کردم!
فهمیدم تموم اون لوس بازیاش!
برای من بوده!
فقط برای اینکه شادم کنه!
فهمیدم وقتی میگفته دوستت دارم!
 از ته قلب کوچولوش بوده!
فهمیدم تک پر خودم بوده!
 که هی کنترلم میکرده و زنگ میزده!
فهمیدم حتی با این همه بلا!
دلش نیومده نفرینم کنه!
ته دلش تا خواسته بگه بیمعرفت!
گفته خداجونم مواظبش باش!
فهمیدم بد کردم!
فهمیدم نامردی کردم!
فهمیدم بیمعرفتی کردم!
ولی!
خیلی دیر فهمیدم!
اینقدر دیر که خدا به زمین گرم زدم!
حالاست که میفهمم خدا!
صدای دل همون دختر عاشقو شنیده!
فرشته کوچولوی من!
امیدزندگیم!
 امیدوارم روزی منوببخشی!
شکستن دل یه دخترتاوان داره بفهمید!

مهربان باش شاید فردایی نباشد                                            شاید فردایی بود اما عزیزی نباشد:)                                 

جالب اینجاشه شوهرم همینکارو باهام کرد عاشقم کرد وابستم کرد بعد گفت نمیخوامت پشیمونم نیست :)

مهربان باش شاید فردایی نباشد                                            شاید فردایی بود اما عزیزی نباشد:)                                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جالب اینجاشه شوهرم همینکارو باهام کرد عاشقم کرد وابستم کرد بعد گفت نمیخوامت پشیمونم نیست :)

اون یه عاشق از دست میده ولی تو یه آدم بیخود از دست میدی. بازنده مشخصه کیه.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
اون یه عاشق از دست میده ولی تو یه آدم بیخود از دست میدی. بازنده مشخصه کیه.

بازنده منم ک نتونستم داشته باشم منم ک نتونستم فراموشش کنم داره دوسالی میشه از دلتنگی و نبودش میسوزم اما تهش این شد دیگ داریم جدا میشیم چندوقت پیش دیدمش سرحالتر بود و بدون منم زندگی عالی ای داره واسه خودش میسازه اما من هنوزم نتونستم به نبودش عادت کنم

عزیزم تاپیکا قبلی با اجازه خوندم، خیلی زود ازدواج کردی دختر خیلی خیلی زود.

نگاش نکن الان سرحاله مردا برعکس زنان اولاش قبراقن بعد چند ماه یهو دنیا رو سرشون خراب میشه میفهمن چیشده. 

تو هنوز زندگیتم شروع نکردی به دلت زمان بده این روزام میگذره.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
بازنده منم ک نتونستم داشته باشم منم ک نتونستم فراموشش کنم داره دوسالی میشه از دلتنگی و نبودش میسوزم ...

بازنده بودن هم عار نیست قوی تر از قبلت میشی فدا سرت. نمیدونم مشکل شوهرت چی بوده هوس باز بوده؟ 

بازنده بودن هم عار نیست قوی تر از قبلت میشی فدا سرت. نمیدونم مشکل شوهرت چی بوده هوس باز بوده؟ 

باهم بحث داشتیم یه مدت حتی جا خوابشو برد پیش مامان باباش با بغض نگاش میکردم بی تفاوت بود نسبت بهم از سرکار برمیگشت با شوخی میگف هنوز اینجایی نرفتی خونه پدرت منم با غرور له شدم بعد از یه مدت خسته شدم منو برد خونه پدرم فکر کردم چند روز بگذره میاد دنبالم نگو فقط خواسته برم تا از دستم راحت باشهبا اینک هیچوقت چیزی بش نمیگفتم ازش پول نمیخواستم فقط یه زندگی آروم کنارش میخواستم چون عاشقشم نمیدونستم ته این میسر قراره ازهم طلاق بگیرم بدشکستم قیافم حتی به سنمم دیگ نمیخوره

باهم بحث داشتیم یه مدت حتی جا خوابشو برد پیش مامان باباش با بغض نگاش میکردم بی تفاوت بود نسبت بهم از ...

آخی عزیزم چقد مظلومی🥺❤

حتما دانشگاه شروع کن ورق جدیدی تو زندگیت باز کن.

بخودت برس چیا رو دوست داری همونا رو دنبال کن. شوهرت خوشی زده زیر دلش یا بچه ننهس مرد ندیدم خونهش ول کنه بره پیش ننه باباش بخوابه، مشاوره رفتی عزیزم؟ شاید بشه زندگیو دوباره جمع کرد. اگرم نه مهریهت تا قرون اخر بگیر از حقت نگذر. طلاق توافقی؟😂 رو نیست ک سنگ پاس چقد پررو گیر چه گرگی افتادی.

حتما دانشگاه شروع کن ورق جدیدی تو زندگیت باز کن. بخودت برس چیا رو دوست داری همونا رو دنبال کن. شوهر ...

آره به حرف مادرش خیلی گوش میده فک نکنم دیگ رابطمونو بشه جمع کرد شورای حل اختلاف هم نیومد واسه دادخواست طلاقی ک خودش داده وکیلشو فرستاده بود شورای حل اختلاف حالا هم منتظرم تا ابلاغیه بیاد بریم دادگاه 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792