اون یه عاشق از دست میده ولی تو یه آدم بیخود از دست میدی. بازنده مشخصه کیه.
بازنده منم ک نتونستم داشته باشم منم ک نتونستم فراموشش کنم داره دوسالی میشه از دلتنگی و نبودش میسوزم اما تهش این شد دیگ داریم جدا میشیم چندوقت پیش دیدمش سرحالتر بود و بدون منم زندگی عالی ای داره واسه خودش میسازه اما من هنوزم نتونستم به نبودش عادت کنم
مهربان باش شاید فردایی نباشد شاید فردایی بود اما عزیزی نباشد:)
بازنده بودن هم عار نیست قوی تر از قبلت میشی فدا سرت. نمیدونم مشکل شوهرت چی بوده هوس باز بوده؟
باهم بحث داشتیم یه مدت حتی جا خوابشو برد پیش مامان باباش با بغض نگاش میکردم بی تفاوت بود نسبت بهم از سرکار برمیگشت با شوخی میگف هنوز اینجایی نرفتی خونه پدرت منم با غرور له شدم بعد از یه مدت خسته شدم منو برد خونه پدرم فکر کردم چند روز بگذره میاد دنبالم نگو فقط خواسته برم تا از دستم راحت باشهبا اینک هیچوقت چیزی بش نمیگفتم ازش پول نمیخواستم فقط یه زندگی آروم کنارش میخواستم چون عاشقشم نمیدونستم ته این میسر قراره ازهم طلاق بگیرم بدشکستم قیافم حتی به سنمم دیگ نمیخوره
بخودت برس چیا رو دوست داری همونا رو دنبال کن. شوهرت خوشی زده زیر دلش یا بچه ننهس مرد ندیدم خونهش ول کنه بره پیش ننه باباش بخوابه، مشاوره رفتی عزیزم؟ شاید بشه زندگیو دوباره جمع کرد. اگرم نه مهریهت تا قرون اخر بگیر از حقت نگذر. طلاق توافقی؟😂 رو نیست ک سنگ پاس چقد پررو گیر چه گرگی افتادی.
به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
حتما دانشگاه شروع کن ورق جدیدی تو زندگیت باز کن. بخودت برس چیا رو دوست داری همونا رو دنبال کن. شوهر ...
آره به حرف مادرش خیلی گوش میده فک نکنم دیگ رابطمونو بشه جمع کرد شورای حل اختلاف هم نیومد واسه دادخواست طلاقی ک خودش داده وکیلشو فرستاده بود شورای حل اختلاف حالا هم منتظرم تا ابلاغیه بیاد بریم دادگاه