2777
2789

وااای منم خیلی بد میشینم همسرم میگه آخر قوز درمیاری🙁باید قوزبند بگیرم تا عادت کنم صاف بشینم...اما استارتر واسه شما ژنتیکی نیست!؟ من بعضی ها رو دیدم مثلا خانوادگی مدل شونه و پشتشون قوز داره

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااای منم خیلی بد میشینم همسرم میگه آخر قوز درمیاری🙁باید قوزبند بگیرم تا عادت کنم صاف بشینم...اما ا ...

نه والا. من و ابجی لاغرم اینجوری شدیم.من تو نشستنه بیشتر ابجی تو ایستادن. تو فامیلمون ادم قوز دار نداریم

باید برین دکتر ارتوپد تا بررسی کنه و عکس بگیره . ولی اگه زیاد نباشه با ورزشهای کششی ۶ماه تایکسال طو ...

یاعلیچقدر طولانیه. ادم خسته میشه که.

من شکمم رو که میدادم جلو و راه میرفتم باعث شد کم کم قوز کنم. چون کارمم خیلی نشستنی بود قوزم بیشتر شد. الان سرو گردنمم نمیتونم ببرم عقب. هی میان جلو

نه والا. من و ابجی لاغرم اینجوری شدیم.من تو نشستنه بیشتر ابجی تو ایستادن. تو فامیلمون ادم قوز دار ند ...

درمانی که نداره...فعلا محض عادت خوب نشستن قوزبند بخر،بعد هم باید پیش ارتوپد بری،تازه اگه نیاز به عمل نباشه😕

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
عمه من قوز دراورده پنجاه سالشه رفت دکتر گفت باید ورزش میکردی صاف میشستی کمرت خشک شده بادکش کرد وماسا ...

خدا رو شکر. قوزش در چه حد بود؟ الان در چه حد شده؟ شکمشم میداد جلو؟

چقدر طول کشید تا خوب شد؟ 

ماساژ رو خودش انجام میداد؟ میشه یکم بیشتر راهنمایی کنی

2790
2778
2791
2779
2792