2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

پیازها باید رشته ای و تقریبا یکدست خورد بشه

بعداز خورد کردن یه ساعت تو آبکش میزارم بمونه آبش کشیده بشه و نمک و زردچوبه میزنم

حتما تو ظرف روحی سرخش میکنم که برشته بشه

بعداز سرخ شدن هم تو آبکش میریزم که روغنش جدا بشه و خمیر نشه.

حلال...فقط نان روی سفره نیست!!! عشق هم حلال اگر نباشد، برکت میرود از تمام آغوشها و بوسه ها و دوستت دارم ها....!!!
آره درست گفتی

نه خمیر میشه

من باخلالی خورد میکنم میندازم تابه درشو میبندم بخاربشه کاملا نرم بعد دیگ درنمیذارم تفت میدم طلایی ک شد تو ابکش میذارم میذارم جای سرد برشته میش

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  
دمای شعله رو کم میذاری؟

اره 

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  
من برای روی آش درست کردم ممنون که گفتی این روش روهم امتحان می کنم

عالی میشه حتما امتحان کن من واسه روی برنجام درس میکنم