2821
2789
عنوان

درد و دل کنیم

117 بازدید | 5 پست

حوصلم سررفته واقعا از خودم ناامیدم هر دختریو میبینم ک مستقله و دستش تو جیب خودشه ولی من انگیزه کاری ندارم نه علاقه ای نه هنری هیچی یک عدد مصرف کننده هستم در خونه کلا دوس ندارم از خونه بیرون شم  من همیشه مثبت بودم ولی الان تازگیا راستش ن زیاد😔 قبلنا خودم خیلی دوست داشتم

من راستش خودم لیسانس علوم تربیتی پیام نور دارم ولی خب رسمی ک نیستش و حقوقش یک تومن فوقش بدن ک خیلی کمه و اصلاا حوصله و سر و کله زدن با بچها ندارم استرسیم ک نتونم یاد بدم ب بچها  دلم ی سعل خوب مخاد شما میشه پیشنهاد بدین و شغل تونم بگید و از تجربیات تونم بگید 

برو رشته ورزشی ثبت نام کن ورزش کن غصه نخور اگرم بری سرکار کلا به زنها حقوق آنچنانی نمیدن تو کار آزاد ولی اگر واقعن دنبال کاری چون مدرک دانشگاهی داری پارتی پیدا کن برو سرکار دولتی مثلا آموزش پرورشی جایی که با رشته ات هم مرتبطه

عزیزم من راجب شغل چیزی نمیگم ولی ازت میخوام به یه کلاس تفریحی بری مثل شنا یا باشگاه تا از این حالو هوا در بیایی فقط از انگیزه افتادی فقط کافیه همت کنی و بلند بشی تا زندگیتو بسازی دوست خوبم نا امید نباش به خدا توکل کن

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تنها امید و توکلم به خداست این روزا❤🥺

کار درست هم همینه.. باور کن اگر یه کلاس ورزشی بری چنان تغییری توی روحیت میشه که خودت تعجب میکنی فقط یه مدت به خاطر ورزش برو بیرون از خونه تو جامعه که بری شادی بهت برمیگرده