2777

عزیزم دست خودته ببین چی داره اذیتت میکنه اون مشکل رو حل کن بنظرم همه ما ادم ها خودمون بهترین مشاور خودمونیم یه جا خونده بودم نوشته بود هروقت توخلوت خودت حالت با خودت خوب بود بدون حال بقیه هم باتو خوبه تو این سوال رو از خودت بپرس اگه دیدی جوابت نه هست بگرد دنبال راهکار برای خوب زندگی کردن زندگی اسونه ما برای خودمون سختش کردیم

عزیزم خواهرانه ازت میخوام رو خودت کار کنی کتاب بخونی خدای نکرده عواقب بد به دنبال داشته باشه خودت میگه چرا این کارو کردم اینو از زبون کسی میشنوی که زندگی بهم خورده قدر زندگیتو بدون نزار پشیمونی بیار بیاد قدر همسرت زندگیتو بدون ان شالله خوشبخترین باشی خواهرم برای منم دعا کن

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

عزیزم دست خودته ببین چی داره اذیتت میکنه اون مشکل رو حل کن بنظرم همه ما ادم ها خودمون بهترین مشاور خ ...

نمیشه مثلا امشب من یه حرفی بخدا از دهنم پرید اصلا فکر نکردم تو لحظه به بعدش 😭 میخام زبونمو ببرم . یا مثلا دیشب ناراحتیمو بروز دادم ک کاش نمیدادم اصلا رفتارام اذیتم میکنه چیکار کنم 😭 

عزیزم خواهرانه ازت میخوام رو خودت کار کنی کتاب بخونی خدای نکرده عواقب بد به دنبال داشته باشه خودت می ...

چشم . چه کتابی بخونم؟ من این نبودم تازگیا خیلی بد شدم

نمیشه مثلا امشب من یه حرفی بخدا از دهنم پرید اصلا فکر نکردم تو لحظه به بعدش 😭 میخام زبونمو ببرم . ی ...

همه اینها دست خودته عزیزم هیچ کی نمیتونه برات کاری بکنه همه اوناهم که میرن مشاوره خودشون تصمیم میگیرن خودشون رو عوض کنن از فردا برای خودت بگو هرجا حرف بدی از دهنم پرید و بدون فکر گفتم ۵۰ تومن صدقه جریمه خودم میکنم میبینی که کم کم با فکر انجام میدی کارهاتو

چشم . چه کتابی بخونم؟ من این نبودم تازگیا خیلی بد شدم

همین که میخوای رو بهتر شدن خودت کار کنی واقعا عالی خواهر جونم😍ببین تو همین نی نی سایت یا تو اینترنت سرچ کن چه موضوع کتابای میخوای ببین کدوماش خوبه یا با مشاوره مشورت کن بخون درست میشه چون خودت تصمیم گرفتی درستش کنی قشنگم

نمیشه مثلا امشب من یه حرفی بخدا از دهنم پرید اصلا فکر نکردم تو لحظه به بعدش 😭 میخام زبونمو ببرم . ی ...

وایی منم اوایل ازدواجم همینجوری بودم سر چیزای مسخره دعوا و قهر میکردم...

مثلای هفته قهر بودیم اصلا حرف نمیزدیم تا ی شب اشتی میکردیم فرداش دعوا دوباره ی هفته..

۳ ماه اینجوری همش تو قهر بودیم..

دیگ خیلییییی رو خودم کار کردم