2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه همونطورم پنج روزدیکه از قرصه دارم بعدش ک تموم شد پریود میشم البته ایشالله ک باردار باشم شما ...

من نمیدونم ازمایش شوهرم میگه نمیخاد بدی بیخیال باش. ولی من استرس شدید و دردای پریود شدید

من نمیدونم ازمایش شوهرم میگه نمیخاد بدی بیخیال باش. ولی من استرس شدید و دردای پریود شدید

تست بارداری پنج روز بعد عقب انداختن بده مثبت بود ایشالله برو برای تست بتا

خب اپلین کار اینه ک پریودات بشه ۲۸ روزه بهت دوفاستون میدن یا ایرانیشو‌ تا بعد چیزای دیگه چند وقت اقد ...

سه ماه.دوفاستون خوردم روم نیفتاد.هیچ قرص هورمونی روی من جواب نمیده دیوانه رنجیری میفشم.خونریزیام قطع نمیشه.خررررابم

منکه بی بی چند روز پیش زدم منفی بود ازمایش ک ندادم شوهرم میگه بیخیال باش نرو.پریودم نشدم از دردام کم ...

ایشالله عزیزم

ایشالله توام باردار باشی این ماه خبر خوشتو بمن بدی منتظرم 

چند روز از اخرین پریودت میگذره

هفت اذر پریود شدم چهارده اذر پاک  شدم.ان شاالله شمام بزودی خیلی زود

وقت تست

باید جواب بده دیگه ۴۲ روز پیش

حتما برو تست بزن و بعدم ازمایش خون برو اگر دیدی باردار نبودی باید بری دکتر 

چندوقت بود اقدام بودی

چهار ماهه

واقعا خیلی ممنونم از این همه امیدت من یکسالونیمه بتو ک نمیگن نابارور اصلا تو باید یکسال اقدام کنی بعد نگران باشی توو هر ماه هر زن ۲۵ درصد شانس بارداری داره اگر همه چیز اوکی باشه تازه

اووو امیدوار باش سه هیچ از همه جلویی