2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای جدی ؟الهی دورت بگردم خدا از ربونت بشنوه ان شاالله منو استارتر باهم.

انشاالله 

اصلا چرا من این وقت شب با چشا خمارو کم ر درد بچه بخوتبونم شما استراحت کنید🤨چه معنی داره 

خدایا دوتا ازون شیطون شیطوناش نصیب این دوتا کن 😍

همینجوری ک دارم از بیخوابی وکمر درد میمیرم دخترمو روپام میخوابونم دعا میکنم بزودی به شرایط الانم دچا ...

ای جووونم خدا برات ببخشه و دردات خوب بشه.من خیلی الان درد پریودی دارم .سرشب با شوهرم دوتایی گریه کردیم.دعاکن خاهرم

[QUOTE=266765194]انشاالله  اصلا چرا من این وقت شب با چشا خمارو کم ر درد بچه بخوتبونم شما استراحت کنید🤨چه معنی ...[/QUOTمن هم خودم اتیش پاره بودم هم همسرم همه منتظر بچه مان از دو طرف ببینم چی درمیاد🤣

ای جووونم خدا برات ببخشه و دردات خوب بشه.من خیلی الان درد پریودی دارم .سرشب با شوهرم دوتایی گریه کرد ...

عزیزم دیگه نازایی خیلی کم باید درمانو شروع کنی اول یکسری ازمایش باید بری بعدم سونوگرافی برای سایز فولیکولات اگر کوچیک باشد دارو وامپول بعدم امپول ازادسازی بزنی راهای درمانی فراوونن و اینکه لطف خداس ولی باید درمانم کرد

ای جووونم خدا برات ببخشه و دردات خوب بشه.من خیلی الان درد پریودی دارم .سرشب با شوهرم دوتایی گریه کرد ...

وای منم وقتی حاملم سر اولین موعدم خیلی کمر درد میشم 

الهی ک حامله ای هردوتون بزودی اشک شوق میریزین

چقد انرژی مثبتی عموزنجیرباف.عاقبت بخیر شی ک حالمو با حرفات خوب کردی از بس از غروب اشک ریختم انرژی نم ...

اصلا گریه مریه را بزار کنار منو ک از هزار طرف ابکشو کردن از بس میگن بچه تا همسایه های مادرشوهرم دنبال بچه منن و میپرسن با اینکه دلم میخاد با ضرب گلوله بکشمشون ولی لبخند میژنم میگم ایشالله چاره ای نیس بلید صبورانه درمان کرد و ناامید نشد