2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید 😭😭😭

79 بازدید | 11 پست

سلام ددوستان میشه واسه خوب شدن پسرم نفری ی صلوات بفرستین پسرم خیلی مظلومه جیگرم داره کباب میشه اگر فرستادین لایک کنین منم براتون صلوات  بفرستم 😭😭😭

جوری باش ک شعورت دلبری کنه ..........ن قیافت🤪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاالله زود زود خوب میشه چندسالشه؟سرماخورده ؟

مرسی عزیزم نزدیک ۴ سالشه اره خیلی غصه میخورم براش همش کارم شده گریه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️ شما هم برا بابای من دعا کنید زود خوب شه برگرده خونه🥺🙏🏻

چشم منم فرستادم عزیزم انشالله زود خوب میشن 

مرسی عزیزم نزدیک ۴ سالشه اره خیلی غصه میخورم براش همش کارم شده گریه 

پسر منم ۱۵ ۴ سالش تموم میشه به خدا از هفته اول مهر مریض تا الان یک سره دارو دارم میدم بهش مهد میفرستیش؟من دلم برای همه بچه ها کباب ما که بچه بودیم همش تو بارون بودیم ولی بچه های بی چاره جایی نمیرن چه ویروسیه همرو درگیر کرده 

پسر منم ۱۵ ۴ سالش تموم میشه به خدا از هفته اول مهر مریض تا الان یک سره دارو دارم میدم بهش مهد میفرست ...

ن مهد نمیره راسشو بخای اصلا جایی نمیره فقط خونس نمیدونم چطوری مریض میشه اصلا بچه ها خیلی مظلومن من طاقت دیدن مریضیشونو ندارم اره دقیقا من ک همش تو کوچه با خاک و گل و ات و اشغال بازی میکردم زیر بارون و برف ولی اصلا مریض نمیشدم دلم ب حال این نسل میسوزه 😔

ن مهد نمیره راسشو بخای اصلا جایی نمیره فقط خونس نمیدونم چطوری مریض میشه اصلا بچه ها خیلی مظلومن من ط ...

شربت آسماویت بگیر روزی پنج سی سی بده برای تقویت سیستم تنفسیه سوپ و مایعات زیاد بده بخوره میوه داروها هم دارو نیستن آدم دلش میخواد خودش درد بکشه ولی بچه ها مریض نباشن