2777
2789
عنوان

توسل به شهدا

249 بازدید | 16 پست

سلام دوستان تا به حال از شهدا حاجت گرفتید؟

من الان دوتا چله صلوات واسه شهدا گرفتم البته هنوز اولشه اما هیچ امیدی ندارم هیچ نشونه ای حتی دریافت نکردم خیلی نا امید میشم اگه به خواسته ام نرسم😪

اک امید نداشته باشی نمیشه

باید با ایمان کامل بخونی ک حتما میشه

شهید ابراهیم هادی

شهید صفری مدافع حرم بزن گوگل

رتبه۹۳کنکورسال۱۴۰۰😁تاپیک های ترسناک جنایی صدام‌کنید😈اگ توی بحث دعوایی جوابتو ندادم بدون واسم اهمیت نداری🙄(ببخشیدا)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی دعا میکنی باید جوری امید داشته باشی ک انگار خاسته ات پشت دره اونموقع میگیری انقدر دل دل نکن توکل کن

سلام،میخاستم بهتون بگم من یک فرزند طلاقم ک از بدو تولدم افتادم تو تلاش ،تلاش برای ساختن و نشدن و نتونستن هی شکست خوردم و شکست خوردم و تنشهای زیاد تحمل کردم این روزا خانوم شدم و وقت ازدواجمه اما تنهام و پر از وحشت،وحشت شکست و الان میفهمم واقعا رنج نداشتن پدر و مادر هرروز چقدر وحشتناک تر از قبله،فقط باهاتون درد و دل کردم ممنون میشم برام دعا کنید که بالاخره کسی بیاد تو زندگیم ک قلبم و همه وجودم آروم بگیره خیلی تنم لرزیده همه این سالها😪❤من ی پرستار مهربونم ک عاشق مریضامم حتی تو اوج خستگی و بی حوصلگیم ،گاهی شده با اشکشون اشک ریختم،گاهی از نگرانیشون و چیزایی ک خبر ندارن اشک ریختم خیلی وقتا پیش اومده تا بیمارستانهای دیگه ک ارجاع شدن پیگیر احوالشون شدم و خبر نداشتن،خیلی وقتا تایم کمی ک خونه هستم ب فکرشون بودم ،خیلی وقتا با غم خیلی هاشون غصه خوردم با معجزات خیلی هاشون قلبم خندیده ،خلاصه ک با خیلی هاتون زندگی کردم و تو دلم پا ب پاتون اومدم و نفهمیدید خلاصه ما اینیم همشم بد اخلاق و جیغ جیغو نیستیم 😀 و قطعا خدا در من چیزی دید ک توی این حرفه قرارم داد ازش ممنونم ب هر حال❤
اک امید نداشته باشی نمیشه باید با ایمان کامل بخونی ک حتما میشه شهید ابراهیم هادی شهید صفری مدافع ...

آره یه کوچولو نا امید شوم اما خوب ادامه میدم ایشالله که بشه

شما چله رو بگیر اگه خیر باشه إن شاءالله روامیشه 

به حریم خلوت خود شبی چه شودنهفته بخوانیم به کنار من بنشینی و به کنار خود بنشانیم؟ خدایا شکرت بابت همه چیز ببخشید بعضی وقتا ناامید میشم یا خیلی بابت شرایط نق میزنم ولی لطفا همیشه همراه خودم و خانوادم باش الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها .یا امیرالمؤمنین یا علی .این الطالب بدم المقتول بکربلا. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

شرک بزرگیه که خدا رو ول کنی بچسبی به مرده ها ...  و اینکه خدا تو قران گفته هر گناهی رو میبخشه ...

نه عزیزم من شهدا رو واسطه قرار دادم چون اونا بی گناه و از خود گذشتگی واسه ما کردند حرف اونا رو خدا بهتر گوس میده

شرک بزرگیه که خدا رو ول کنی بچسبی به مرده ها ...  و اینکه خدا تو قران گفته هر گناهی رو میبخشه ...

نه بابااا خدا گفته شهدا زنده اند. دفعه آخرت باشه به مقدسات اهانت میکنی .

اللّهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.

توسل یعنی اینکه از کسایی که نزد خداوند بزرگ و متعال ابرودارن بخوایم که نزد خدا شفاعت کنن خدابه ابروی اونا حاجات رو برطرف کنه البته که خدا مهربونه و حاجات رو مستقیم بگیم هم برطرف میکنه ولی خدا خودش گفته شفاعت بعضیا رو می پذیره

به حریم خلوت خود شبی چه شودنهفته بخوانیم به کنار من بنشینی و به کنار خود بنشانیم؟ خدایا شکرت بابت همه چیز ببخشید بعضی وقتا ناامید میشم یا خیلی بابت شرایط نق میزنم ولی لطفا همیشه همراه خودم و خانوادم باش الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها .یا امیرالمؤمنین یا علی .این الطالب بدم المقتول بکربلا. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

یه دوستی نوشتن که شرک و فلان اسی عزیز توسل به شهدا طبق گفته ی قران کریم که شهدا زندن شرک به حساب نمیاد و شهدا واسطه میشن و ابروی ما میشن پیش خدا و خدا به ما حاجتمونو میده بله من انتظار داشته باشم شهید از طرف خودش همه چیو بده شرکه نه بخوام ابرو بزاره شما میخوای بری یه وام بگیری یه ضامن نیاز داری

پس اگه همچین عقده ایی داشته باشیم که درخواست از شهدا (نه پرستش شهدا نه) شرکه پس خدا قدرتی رو که به پزشکا داده برای درمان اگه ما لب مرز مرگ هم بودیم دور از جون همه نباید بریم پیش پزشک.. یاد بگیریم اگه یه بخش قرانو میخونیم کامل باشه عین اون بنده خدایی نخونیم که رفته بود قرانو خونده بود دیده بود نوشته که مرد مسلمان میتونه چهار تا زن بگیره اینم رفته بود گرفته بود بعد تهشو نخونده بود که ته اون ایه میگه درصورتی میتونی 4 تا زن بگیری و حلاله که بتونی بین هر چهارتاشون عدالت برقرار بکنی که معمولا 99 درصد نمیتونن 

بله حاجت گرفتم خیلی هم حاجت گرفتم شهدا خیلی خوبن ازشون بخواه همیشه برای عاقبت بخیریت دعا کنن ازشون بخواه برای خواسته هات به درگاه خدا دعا کنن من یه رفیق دارم مشتیه ها مشتی شهید هادی.. بهترین رفیق عالمه اول شهیدی که عمیقا شناختمش( و عاشق رفتارش شدم کاش منم بتونم مثلش باشم) و حاج قاسمم زیاد ازش حاجت گرفتم 

ولی یه چیزی بگم هیچی قد امام زمان منو زیرو رو نکرد چندباری همینجوری ازش چندتا درخواست کردم به روز نکشید چیزی که مثلا شاید 5 سال منتظر بودم یه حرکت کوچیک بکنه شاید یه شب خواستم از امام زمان صبحش خبری اومد که دیدم نه داره یه حرکت کوچیک میکنه اون کارم و داره پیش میره در کل ارتباط خوب با خدا و واسطه قرار دادن ائمه معصومین و شهدا پیش خدا با اعتقاد قلبی بله ممکنه اعتقادم نداشته باشی بازم گاهی صلاحت تو این باشه بازم ممکن میشه نترس 

ببخشید طولانی شد

اللهم صل علی محمد وآل محمدبرای شهدای امنیتبرای سایه ی پرچمی که نام الله ِش شده برکت دلامون برای مردم عزیز و مهربون کشورمیدنیا ممنون قلب مهربونت میشم واسه کار نامزدم یه صلوات مهمونم کمی❤️🦋 متفاوت بودن عقاید ماهم دلیل قانع کندده ایی نیست بهم دیگه بی احترامی کنیم   با افتخار یه کوردم و پشت دین و ولایتمم هستم من اگه خطاکارم پای اسلام ننویسین اون خطای منه
توسل یعنی اینکه از کسایی که نزد خداوند بزرگ و متعال ابرودارن بخوایم که نزد خدا شفاعت کنن خدابه ابروی ...

با ذکر آیه قرانی بگو کدوم ایه و سوره بوده گفته راضی میشه ؟

👩‍💻