یه دوستی نوشتن که شرک و فلان اسی عزیز توسل به شهدا طبق گفته ی قران کریم که شهدا زندن شرک به حساب نمیاد و شهدا واسطه میشن و ابروی ما میشن پیش خدا و خدا به ما حاجتمونو میده بله من انتظار داشته باشم شهید از طرف خودش همه چیو بده شرکه نه بخوام ابرو بزاره شما میخوای بری یه وام بگیری یه ضامن نیاز داری
پس اگه همچین عقده ایی داشته باشیم که درخواست از شهدا (نه پرستش شهدا نه) شرکه پس خدا قدرتی رو که به پزشکا داده برای درمان اگه ما لب مرز مرگ هم بودیم دور از جون همه نباید بریم پیش پزشک.. یاد بگیریم اگه یه بخش قرانو میخونیم کامل باشه عین اون بنده خدایی نخونیم که رفته بود قرانو خونده بود دیده بود نوشته که مرد مسلمان میتونه چهار تا زن بگیره اینم رفته بود گرفته بود بعد تهشو نخونده بود که ته اون ایه میگه درصورتی میتونی 4 تا زن بگیری و حلاله که بتونی بین هر چهارتاشون عدالت برقرار بکنی که معمولا 99 درصد نمیتونن
.
.
بله حاجت گرفتم خیلی هم حاجت گرفتم شهدا خیلی خوبن ازشون بخواه همیشه برای عاقبت بخیریت دعا کنن ازشون بخواه برای خواسته هات به درگاه خدا دعا کنن من یه رفیق دارم مشتیه ها مشتی شهید هادی.. بهترین رفیق عالمه اول شهیدی که عمیقا شناختمش( و عاشق رفتارش شدم کاش منم بتونم مثلش باشم) و حاج قاسمم زیاد ازش حاجت گرفتم
ولی یه چیزی بگم هیچی قد امام زمان منو زیرو رو نکرد چندباری همینجوری ازش چندتا درخواست کردم به روز نکشید چیزی که مثلا شاید 5 سال منتظر بودم یه حرکت کوچیک بکنه شاید یه شب خواستم از امام زمان صبحش خبری اومد که دیدم نه داره یه حرکت کوچیک میکنه اون کارم و داره پیش میره در کل ارتباط خوب با خدا و واسطه قرار دادن ائمه معصومین و شهدا پیش خدا با اعتقاد قلبی بله ممکنه اعتقادم نداشته باشی بازم گاهی صلاحت تو این باشه بازم ممکن میشه نترس
ببخشید طولانی شد