2777
2789
عنوان

فردا بله برونمههه

519 بازدید | 27 پست

دقیقا همین امشبم با نامزدم دعوام شد واقعا ازش دلخورم نمیدونم اصلا فردارو باید چی کار کنم 

خیلی حس بدی دارم اصلا دلم نمیخواست جشنم اینجوری کوفتم شه 

امروز نوبت لیزر داشتم بعدش اومد دنبالم تو ماشین که نشسته بودیم برگشت گفت من زن مو دار دوست ندارما کاش جلسه های لیزرت تموم میشد بعد مراسم میگرفتیم:/

حالا من نزدیک دوساله لیزر میرم و کلا کم موعم 

منم گفتم اولا اینکه من جلسه های الانو چون نمیتونم یهو قطع کنم دارم میرم وگرنه بار اول دومم نیس دوساله لیزر میکنم بعدشم منم خیلی چیزا دوست ندارم ولی به روت نمیارم

حالا این شروع کرد بحث که الان منظورت چی بود تو یه چیزی میخواستی بگی نگفتی و این حرفا 

خلاصه اینقد تا دم خونه بحث کردیم که موقع پیاده شدن برگشت گفت دم نامزدی چیو ثابت کنی منم گفتم یه حرفی میزنی منتظر جوابشم باش پیاده شدم رفتم 

از اونموقع نه زنگ زده نه پیامی نه معذرت خواهی هیچییی

فقط زنگ زد به مامانم گفت فردا مادر شوهرم فردا واسه مامانم وقت ترمیم ناخون گرفته آماده باشه و اینا 

واقعا نمیدونم فردا باید چه واکنشی نشون بدم یا اصلا چه جوری باشم 

حقیقتا هرچی بیشتر به جملش فکر میکنم بیشتر ب عنق فاجعه فکر میکنم همه مردا له له میزنن عقد کنن این میگع دیرتر عقد کنیم موهات بریزه😮‍💨

راهی که داریم میریم تهش قشنگه ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکه عروس خانوم😘

ببین ماهم اینجورییم قبل روزای مهم دعوا میکنیم فرداش یادمون می‌ره و همو می‌بخشیم

کلا مجرد هم بودم قبل مهمونی رفتن ی دور دعوا و جنگ میشد بین همه بعد می‌رفتیم مهمونی😐

مبارکه عروس خانوم😘 ببین ماهم اینجورییم قبل روزای مهم دعوا میکنیم فرداش یادمون می‌ره و همو می‌بخشیم ...

دقیقا ما هم خخخخ

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ..این صبر که من میکنم افشردن جان است