2777
2789
عنوان

باردار نشدنم

124 بازدید | 14 پست

دوستان خیلی ناراحتم و غصه میخورم و امروز دیگه ی جوریم انگار افسرده شدم کسلم انگیزه ندارم 

۵ ماهه که اقدامیم مشکلی نداریم قرص های تقویتی و غذاهای مقوی و... همش رعایت میکنیم اما هیچ 

بدتر الان ناراحتی نمیخوام چونکه امتحانای ترم دانشگاهم هست که با ناراحتی و .. ی طوری میخونم اما 

نیاز به دردودل دارم 

خدایا منو به رویاها و آرزوهام برسون 💚

برای پنج ماه ناراحتی؟ 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

برای اینکه میترسم بیشتر طول نکشه پروسه بارداریم 

همسرتو بفرست ازمایش اسپرم

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
عزیزم ناراحت نباش ۵ ماه که چیزی نیست هرچی خدا بخواه توی نینی چند سال هم دیدم ولی خدا بهشون بچه داد

خب منم از این میترسم پروسه بارداریم طول بکشه ‌

چون هی مطب رفتن و .. اذیت کننده س و اینکه روح و روان آدمو اذیت میکنه 

5ماه ک چیزی نیس😕

من ی ساله باردارنمیشممم😔

ت شدی آرامشمH😍برام دعا کنین این ماه مامان شم🙂😔دوماهه که اچ سی جی میزنم🤕وبالاخرهههه😍۱۴۰۱.۱۲.۶ازمایشم مثبت شد😁😍خداجونم خیلی دوست دارم 🙏🙂عشق مامانی منتظرتم نی نی کوچولو 👶👣
این بار هم اگه نشد آره میفرستم 

اره حتما برین

اسپرم خیلی مهمه

😥😥😥منم از این میترسم  😭

ن بابا ترسی نداره که.الان همه چی پیشرفتس. بری دکتر خدای بچه سالم بهت میده. من تازگیا رفدم دکتر. کیست تخمدان دارم. دکتر مسکن داده. منتظرم ببینم این ماه چ میشه😑☹️

ت شدی آرامشمH😍برام دعا کنین این ماه مامان شم🙂😔دوماهه که اچ سی جی میزنم🤕وبالاخرهههه😍۱۴۰۱.۱۲.۶ازمایشم مثبت شد😁😍خداجونم خیلی دوست دارم 🙏🙂عشق مامانی منتظرتم نی نی کوچولو 👶👣
ن بابا ترسی نداره که.الان همه چی پیشرفتس. بری دکتر خدای بچه سالم بهت میده. من تازگیا رفدم دکتر. کیست ...

از بس رفتی دکتر لابد این شکل شده ؟

از بس رفتی دکتر لابد این شکل شده ؟

ن بابا.خیلی نرفتم دکتر.دفعه اولم بود🙂

آهان ایشالله خوب شی و دامنت به زودی سبز بشه گلم

فداتم مرسی. همچنین💋❤