avagoll مدیر استارتر عضویت: 1399/06/17 تعداد پست: 250 عنوان زودپزبرقی 237 بازدید | 15 پست بچه ها پلوپز برقی چندکاره زودپز هم داره؟ چقدر طول میکشه خورشت بپزه 1401/10/10 | 21:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 41260 آره داره ولی نمیدونم دقیق زمانش چقدره فکرکنم ۲ساعته تاحالااززودپزش استفاده نکردم راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
avagoll مدیر استارتر عضویت: 1399/06/17 تعداد پست: 250 آره داره ولی نمیدونم دقیق زمانش چقدره فکرکنم ۲ساعته تاحالااززودپزش استفاده نکردم دکمه ای داره روی پنلش که نوشته زودپز یا پخت تحت فشار
Lily58 عضویت: 1395/03/22 تعداد پست: 44912 بستگی به خورش داره، قیمه ۴۵ دقیقه، قورمه با لوبیا قرمز یک ساعت، قورمه با لوبیا چیتی ۱/۵ ساعت و... حال من، حال اون آدم زخمیه که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره خوش نشسته بمیره...
ازیادنرفته عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 157 [QUOTE=266736882]دکمه ای داره روی پنلش که نوشته زودپز یا پخت تحت فشار[/QUOTهمین برنامه زودپزش برای غذاهای مختلف تایم های متفاوت داره . خورشت ، آبگوشت ، کله پاچه ، مرغ ، … مارک فلر
avagoll مدیر استارتر عضویت: 1399/06/17 تعداد پست: 250 بستگی به خورش داره، قیمه ۴۵ دقیقه، قورمه با لوبیا قرمز یک ساعت، قورمه با لوبیا چیتی ۱/۵ ساعت و... پس چه فرقی بازودپز برقی داره؟
avagoll مدیر استارتر عضویت: 1399/06/17 تعداد پست: 250 مارکش چیه؟ نخریدم میخوام بدونم زودپز بخرم یا پلوپز
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 41260 دکمه ای داره روی پنلش که نوشته زودپز یا پخت تحت فشار آره داره واسه خورشت هم داره راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
ازیادنرفته عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 157 نخریدم میخوام بدونم زودپز بخرم یا پلوپز من ازوقتی که پلوپز زودپز برقی رو دارم دیگه از زودپزم استفاده نکردم . خیلی کاربردیه . پلوپزشم خیلی خوبه . زودپزش یه قطره م آب کم نمیکنه یعنی محاله چیزی توش بسوزه .
Lily58 عضویت: 1395/03/22 تعداد پست: 44912 پس چه فرقی بازودپز برقی داره؟ جفتش یکیه، زودپز برقی چند کاره همون پلوپز چند کارهست، بعضیا میگن زودپز، بعضیا میگن پلوپز حال من، حال اون آدم زخمیه که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره خوش نشسته بمیره...
avagoll مدیر استارتر عضویت: 1399/06/17 تعداد پست: 250 آره داره واسه خورشت هم داره اسم دکمه چیهمن هرچی دیدم دکمه ای نداشت
avagoll مدیر استارتر عضویت: 1399/06/17 تعداد پست: 250 من ازوقتی که پلوپز زودپز برقی رو دارم دیگه از زودپزم استفاده نکردم . خیلی کاربردیه . پلوپزشم خیلی خو ... پلوپز داری یا زودپز ؟از کدوم استفاده میکنی
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 41260 اسم دکمه چیه من هرچی دیدم دکمه ای نداشت شایدپلوپزشمانداره نمیدونم انگلیسیش چی میشه سرچ کن توگوگل میادواست راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
ازیادنرفته عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 157 پلوپز داری یا زودپز ؟ از کدوم استفاده میکنی زودپز برقی که برای پلو ، کیک ، درست کردن ماست میشه استفاده کرد.