2777
2789

آره داره ولی نمیدونم دقیق زمانش چقدره فکرکنم ۲ساعته 

تاحالااززودپزش استفاده نکردم 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بستگی به خورش داره، قیمه ۴۵ دقیقه، قورمه با لوبیا قرمز یک ساعت، قورمه با لوبیا چیتی ۱/۵ ساعت و...

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
دکمه ای داره روی پنلش که نوشته زودپز یا پخت تحت فشار

آره داره واسه خورشت هم داره

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
نخریدم میخوام بدونم زودپز بخرم یا پلوپز

من ازوقتی که پلوپز زودپز برقی رو دارم دیگه از زودپزم استفاده نکردم . خیلی کاربردیه . پلوپزشم خیلی خوبه .  زودپزش یه قطره م آب کم نمیکنه یعنی محاله چیزی توش بسوزه .

پس چه فرقی بازودپز برقی داره؟

جفتش یکیه، زودپز برقی چند کاره همون پلوپز چند کاره‌ست، بعضیا میگن زودپز، بعضیا میگن پلوپز

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
اسم دکمه چیه من هرچی دیدم دکمه ای نداشت

شایدپلوپزشمانداره نمیدونم انگلیسیش چی میشه سرچ کن توگوگل میادواست

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز