2777
2789
عنوان

موهای زائد

104 بازدید | 10 پست

سلام خانوما من تنبلی تخمدان دارم و صورتم موهای زائد زیادی داره خیلی ضخیمه واقعا موقه لند انداختن اذیت میشم . کسی امچین مشکلی داشته ؟غیر از لیزر راهی سراغ دارین این موها رو از بین ببره یا کم کنه؟؟؟

با تیغ ابرو اصلاح کن

چیزی که باید بدونید اینه که واقعا عقاید کسی برای کسی محترم نیست و هیچکس مجبور نیست سکوت کنه دربرابر هر عقاید غیر محترمی بلکه اون چیزی که قابل احترام هست شخصیت و هویت ادماست پس لطفا با این توجیه مسخره خودتونو متقاعد نکنید که عقاید و تفکر شما در امانه  i bet your jaw drop if you ever see me bitch😮‍💨🚶🏻‍♂️

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

وکس که راحت تره 

دستگاهش بگیر تو خونه استفاده کن

جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانه‌ای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران.                       @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید              برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf

وکس کن

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱۲۰ خرداد ۴۰۵ بابا اومد آنومالی صدای قلبتو گوش داد،ذوقو تو چشماش میدیدم،امیدوارم مامان بابای خوبی برات باشیم دختر قشنگم🥰

اخه میگن زیاد و ضخیم تر میکنه 

تیغ ابرو با ژیلت فرق داره ها تازه ژیلت هم زیاد نمیکنه برا بعضیا 

چیزی که باید بدونید اینه که واقعا عقاید کسی برای کسی محترم نیست و هیچکس مجبور نیست سکوت کنه دربرابر هر عقاید غیر محترمی بلکه اون چیزی که قابل احترام هست شخصیت و هویت ادماست پس لطفا با این توجیه مسخره خودتونو متقاعد نکنید که عقاید و تفکر شما در امانه  i bet your jaw drop if you ever see me bitch😮‍💨🚶🏻‍♂️